benmuhammed
Hectopat
Gang beasts hariç tüm oyunları oynadım.
Tanıtım videosunu izleyebilirsiniz hocam. Belki sevmeyebilirsiniz.
EvtGaliba mayıs'ın 20'sinde ilkbahar indirimleri var onu bekleyin.
2013 oyunu ve 35 tl ilkbahar indiriminde 20 tlnin altına düşer ise belki bakabilirimBeyond: Two Souls. Şu an indirimde 35 TL.
İlkbahar indirimi kaldırıldı diye hatırlıyorum yanlışta olabilirGaliba mayıs'ın 20'sinde ilkbahar indirimleri var onu bekleyin.
Bir de çok kişi olmasın olacaksa bile Euro track veya GTA Online gibi olsun Among Us gibi olmasın.
Job sim görünce aklıma eskiler geldi![]()
Save 20% on Job Simulator on Steam
In a world where robots have replaced all human jobs, step into the "Job Simulator" to learn what it was like 'to job'.store.steampowered.com
![]()
Streamer Life Simulator on Steam
Streamer Life Simulator is a very comprehensive streamer life simulation game. Be the most popular streamer in the world.store.steampowered.com
![]()
Save 62% on Five Dates on Steam
Five Dates is an interactive rom-com about the unpredictable world of digital dating. With five potential female matches, Vinny explores whether compatibility, chemistry and connection is still possible in a world where physical touch is no longer an option.store.steampowered.com
Bunlarda var hocam. (Job Simulator VR gerektiriyordu sanırım.)
Dead by Daylight.42.75TL ile hangi oyunları alabilirim?
Hocam durmaplay sitesinden doom 2016 alabilirsiniz,35 TL.42.75TL ile hangi oyunları alabilirim?
Daha önce almak istediğim kütüphaneye koyduğum This War Of Mine 7,75 aldım indirdim denicem 35 tlem kaldı isteyen dsha önerebilirBir aylık Game Pass alıp 200'den fazla oyundan istediğiniz oynayabilirsiniz. Ama kütüphaneye bir bakın, istediğiniz oyunlar varsa alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.