42 İstanbul nasıldır?

duty with an exo

Hectopat
Yer
Чорнобиль
Daha fazla  
Arkadaşlar yazın YKS'den sonra 42 İstanbul'a baş vurmayı düşünüyorum ama testini geçmek kolay mıdır zor mudur bilmiyorum.
Ayrıca orada eğitin nasıl işliyor hiç bilmeden yapabilir miyim?
Son olarak havuz eğitimini geçmek kolay mı yani nasıl bir şey havuz eğitimi ve havuz eğitimini geçtikten sonra iş bilir hale gelmek için ne kadar vakit gerekir.
Bir de oradan sertifika alınıyordur diye tahmin ediyorum. Bir işe başvurduğumda ne kadar geçerli olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yazın YKS'den sonra 42 İstanbul'a baş vurmayı düşünüyorum ama testini geçmek kolay mıdır zor mudur bilmiyorum.
26 gün havuz süreci oluyor iyi bir çalışmayla geçilemeyecek bir zorlukta değil.
Ayrıca orada eğitin nasıl işliyor hiç bilmeden yapabilir miyim?
Hiç bilmeden gelenler oluyor fakat dediğim gibi pes etmeden devam etmen yeterli oluyor. Zaten asıl zorluk ana eğitimde başlıyor.
Son olarak havuz eğitimini geçmek kolay mı yani nasıl bir şey havuz eğitimi ve havuz eğitimini geçtikten sonra iş bilir hale gelmek için ne kadar vakit gerekir.
Havuz eğitimi 1 ay sürüyor. Common-core(ana eğitim) ise kişinin bilgisine, hızına ve ayırdığı vakitle doğru orantılı değişiyor. Zaten maksimum 2 yıl süren var daha fazlası yok. İş bilir hale gelmek senin elinde ne kadar çok çalışır ve kendine bir şeyler katarsan firmalar seninle çalışmayı isteyecektir.
Bir de oradan sertifika alınıyordur diye tahmin ediyorum. Bir işe başvurduğumda ne kadar geçerli olur?
İnternette daha detaylı bilgiler var eğer bu işte ciddiysen yeterince araştırmayla bulursun burada yazmaktan daha iyi olur. Sadece şunu söyleyeyim iyi bir network ve çalışma ortamına sahip oluyorsun. Kendini bu alanda geliştirme istiyorsan iyi bir başlangıç olabilir fakat içerisi ciddi bir şekilde çalışmayacaklar için iyi bir eleme yöntemine sahip.

Bu arada ingilizce olarak "Ecole 42" olarak aratırsan yeterince yorum ve kaynağa ulaşırsın benim sana söyleyeceklerim eksik kalacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı