OEM ürün yani bu ürünü A markasında daha ucuz fiyatlara da bulabilirsin yurt dışında çin markasından ise daha da ucuza bulabilirsin Xiaomi mekanik klavyeye bakabilirsin bence.kendisi üzerine marka basılmış ne demek hocam?
OEM ürün yani bu ürünü A markasında daha ucuz fiyatlara da bulabilirsin yurt dışında çin markasından ise daha da ucuza bulabilirsin Xiaomi mekanik klavyeye bakabilirsin bence.kendisi üzerine marka basılmış ne demek hocam?
Hocam benim de motospeed ve redragon markalar hakkında bilgim yok. Bilgilendirebilir misiniz?Yani aslında Rampage veya Frisby gibi markaların üretmiş olduğu klavye. Üstüne sadece Philips etiketi basmışlar. Klavye iyi değil.
Merak etmeyin kendileri Türkiye'de çok bilinmeyen ama kaliteli klavyeler üreten markalardır.Hocam benim de Motospeed ve Redragon markalar hakkında bilgim yok. Bilgilendirebilir misiniz?
Daha üst modelleri var mıdır? Tabi fiyatı geçmeden.Merak etmeyin kendileri Türkiye'de çok bilinmeyen ama kaliteli klavyeler üreten markalardır.
Rampage gibi aldıktan sonra ızdırap çekeceğin markalar var 1-2 ürünleri hariç pek bulaşma derim.Daha üst modelleri var mıdır? Tabi fiyatı geçmeden.
Daha üst model derken? Farklı bir switch mi istiyorsunuz anlamadım.Daha üst modelleri var mıdır? Tabi fiyatı geçmeden.
Mesela numpadli veya bilek destekli.Daha üst model derken? Farklı bir switch mi istiyorsunuz anlamadım.
Mesela numpadli veya bilek destekli.
Bloody B640 Q-TR Usb Mekanik Multimedya Oyuncu Klavyesi | Trendyol Çok küçük ve sadece bir tane bileğiniz için olan bir destek var. Redragon Indrah K555 Blue Switch RGB Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi Bu ise bütçenizi aşıyor ama istediğiniz her şeyi veriyor.Mesela numpad olan veya bilek destekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.