4200₺ Monitörlü PC Önerisi

Montajını aldığım site yapsın istiyorum, kendim yapamam. 4200 tl ye monitörlü sistem tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın. Temmuz içerisinde almayı düşünüyorum.
Merhaba,

Teknobiyotikten böyle bir sistem topladım 200 lira bütçeni aştı ama İ5 8400 koydum ilerleyen zamanlarda ekran kartını değiştirdiğinde işlemcini değiştirmene gerek kalmaz.

Eki Görüntüle 311836
Sistem gayet performanslı olur diye düşünüyorum. Sadece gir akakçe sitesine o monitörü belki daha ucuza bulabilirsin. Kasan ile monitörünün aynı yerden olmasına gerek yok. Sadece fişlerini takıp çalıştırıyorsun o kadar. Bütçemi çok aşıyor dersen işlemciyi i3 8300 e düşürebilirsin. Aynı kombinasyonları sinerji, teknobiyotik, itopya, ince hesap, inventus, nanokatalog(stoklar sorgulanarak) gibi sitelerde hatta vatan da bile dene. Bazen kampanyalar olabiliryor. Ona denk gelirsen güzel sistemler toplanıyor. Aslında senin kasa bütçen 3600 TL civarında. Monitör bütçesini düşersek. Dene en uygununu sor bence. Buradakilerde öyle yapıyor sonuçta. Hem parçalarla haşır neşir olunca daha iyi anlayacaksın farklarını.
inventus.jpg

Örnek olsun diye ekledim bir sistemi. Ücretsiz montaj yapıyorlar diye biliyorum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı