4200 TL anakart işlemci ve RAM önerisi

Juzou

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller dilerim. Başlıkta da gördüğünüz gibi anakart işlemci ve RAM önerisi istiyorum. Bugün hemen alabilirim AMD söylemeyin bir husumetim var AMD ile. Ekran kartım RX 570 ama ileride RTX 3000 serisi bir ekran kartı alabilirim yani ileiye dönük bir sistem. Intel önerin AMD olursa da yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi aşmadan zor dediğiniz çünkü 12100F+H610+RAM kombosu 5K ya geliyor bütçeyi aşarsanız ona bakın aşamazsanız 5500 bakın. Ayrıca her iki işlemci içinde 3060 ötesi fazla bilginiz olsun.

Bütçeyi aşmadan zor dediğiniz çünkü 12100F+H610+RAM kombosu 5K ya geliyor bütçeyi aşarsanız ona bakın aşamazsanız 5500 bakın. Ayrıca her iki işlemci içinde 3060 ötesi fazla bilginiz olsun.

Hocam çok iyi görünüyor ama bir sorum var başka bir anakart önerebilir misiniz mesela M.2 destekli olabilir teşekkürler.

Arkadaşın dediği gibi yapmak en mantıklı hocam. ASRock nasıldır bilmiyorum belki bu da tercih edilebilir.

Hocam ben biraz daha sabırlı olup 12100F alacağım yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı