Nasıl web sitesi satılır?

+200 işletmeye teker teker WhatsApp'tan yazdım ama sadece 3-4 kişi döndü. 1 tanesi ile anlaştım paranın yarısını önceden aldım tam siteyi bitircekken adamın işi çıktı 2-3 gün kayboldu. Sonra 1 kahvaltı restoranı ile anlaştık ondan da ses seda yok. Onun dışındaki 200'e yakın işletme sadece görüldü attı veya hiç görmedi. Yani anlamıyorum attığım mesaj mı samimiyetsiz yoksa ekonomiden dolayı mı böyle. Tavsiye verir misiniz?

Bakın +200 kişiye WhatsApp yazmayı unutun şimdilik çevreniz var ise eğer bu iş biraz daha kolaylaşır adama domain fiyatları bu şekilde abi dersiniz benim de ücreti bu olur dersiniz pazarlık illaki olur orası size kalmış.
Hadi çevreyi geçelim yine yazdınız WhatsApp'tan diyelim.
Bu siteyi ne amaçla yapıyorsunuz tanıtım amaçlımı yoksa yönetici panellemi bunu önce belirleyin tanıtım siteleri zaten kolay ve en iyi şekilde yapmanız lazım güzel bir sonuç isterseniz tanıtım sitesi olur kolay olur hem

Gelelim yönetici panelli sitelere biraz zordur meşakkatli olur ama çok iyi parasıda olur biraz da süreniz gider ama değer mi bence denenebilir ayrıca kod bilginizide bir hayli genişletir

Bu seçenekler size kalmış

Benim tavsiyem önce X bir firma olsun mesela adam ne işi olsun pastanecilik olsun 3-4 tane de şubesi olsun
Misal veriyorum bunu belirtmek isterim

Bu adama yapabileceğin web sitesi şu olur.

Tanıtım olur şubelerimiz bu konumlarda yüksek sayıdaki siparişler için iletişime geçin vs. Tanıtırsın bir de öne çıkması için SEO ayarları yaparsın birisi internetten arama yapsın onun sayfası önde çıksın en önlerde

X şehrinde en iyi pastane gibi öyle diyeyim.

Bakın +200 kişiye WhatsApp yazmayı unutun şimdilik çevreniz var ise eğer bu iş biraz daha kolaylaşır adama domain fiyatları bu şekilde abi dersiniz benim de ücreti bu olur dersiniz pazarlık illaki olur orası size kalmış.
Hadi çevreyi geçelim yine yazdınız WhatsApp'tan diyelim.
Bu siteyi ne amaçla yapıyorsunuz tanıtım amaçlımı yoksa yönetici panellemi bunu önce belirleyin tanıtım siteleri zaten kolay ve en iyi şekilde yapmanız lazım güzel bir sonuç isterseniz tanıtım sitesi olur kolay olur hem

Gelelim yönetici panelli sitelere biraz zordur meşakkatli olur ama çok iyi parasıda olur biraz da süreniz gider ama değer mi bence denenebilir ayrıca kod bilginizide bir hayli genişletir

Bu seçenekler size kalmış

Benim tavsiyem önce X bir firma olsun mesela adam ne işi olsun pastanecilik olsun 3-4 tane de şubesi olsun
Misal veriyorum bunu belirtmek isterim

Bu adama yapabileceğin web sitesi şu olur.

Tanıtım olur şubelerimiz bu konumlarda yüksek sayıdaki siparişler için iletişime geçin vs. Tanıtırsın bir de öne çıkması için SEO ayarları yaparsın birisi internetten arama yapsın onun sayfası önde çıksın en önlerde

X şehrinde en iyi pastane gibi öyle diyeyim.
Sorumun cevabı yok ama sağolun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı