4200 TL Bilgisayar Toplama

dogukaan1

Decapat
Herhangi bir eksiği, uyumsuz parçası var mı? Eklenmesini önerdiğiniz var mı? Daha sonra bir 8 GB RAM daha ekleyeceğim.

20190827_151115.jpg

Dediğiniz gibi araştırdım ve bütçeme uygun şekilde kasamı CoolerMaster Masterbox MB501L modeli ile,SSD yi Curial BX500 ile değiştirdim.Şu an elimden bu kadarı geldi.
İyi güzel, ama Sosyal'de yine de sor, tek kişiye(bana) bırakma işini. 😃 PSU'yu değiştirmeni neden önerdiğimi sorarsan Cooler Master Masterwatt Lite 500W 80+ PSU ile kullandığım RX 580 8 ayda çöp oldu. Bana servis PSU yetersiz, ondan dolayı demişti. O yüzden söylemek istedim. Seçtiğin kasanın hava akışı güzel gibi.

İyi güzel, ama Sosyal'de yine de sor, tek kişiye(bana) bırakma işini. 😃 PSU'yu değiştirmeni neden önerdiğimi sorarsan Cooler Master Masterwatt Lite 500W 80+ PSU ile kullandığım RX 580 8 ayda çöp oldu. Bana servis PSU yetersiz, ondan dolayı demişti. O yüzden söylemek istedim. Seçtiğin kasanın hava akışı güzel gibi.
İlginiz için teşekkür ederim 🙂 Kaç gündür araştırıyorum artık işin içinden çıkamaz oldum sonuçta fiyat performans ürünü bulmaya çalışıyorum.Herkesin beğendiği PSU hakkında bile olumsuz yorumu olan var.Sanırım artık siparişi verip kendimi bu ızdıraptan kurtarıcam 😂

İlginiz için teşekkür ederim. 🙂 Kaç gündür araştırıyorum artık işin içinden çıkamaz oldum sonuçta fiyat performans ürünü bulmaya çalışıyorum. Herkesin beğendiği PSU hakkında bile olumsuz yorumu olan var. Sanırım artık siparişi verip kendimi bu ızdıraptan kurtarıcağım. 😂
Hayırlı olsun. Benim gibi yurt dışından garantisiz parça almadığın sürece sorun yok. 😂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı