4200 TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
4200

Anakart

4500 tl tutuyor. Eğer isterseniz monitörü 75 hz bir modele düşürebilirsiniz. Eğer toplu almak isterseniz bu sisteme göz gezdirebilirsiniz

montaj + 24.9 tl
kurulum/deneme hizmeti + 71 tl (eğer bilmiyorsan)
anakart - Asrock B450M HDV R4 +124 tl
güç kaynağı - High Power 600W 80+ Bronze +228 tl

toplam - 3472 tl

Güç kaynağını mutlaka değiştir. Geriye kalan 700-800 tl ile kaliteli bir 75 Hz monitör alabilirsin. Mağazaya gidip görüntüsünü beğendiğin ve ölü piksel olup olmadığını kontrol edebileceğin bir parça seçersin. Yine internetten de istersen alabilirsin. Sonradan bir 8 GB daha bellek eklersen çok çok iyi olur. Şu an bütçe kısıtlı olduğundan eklemedim.

montaj + 24.9 tl
kurulum/deneme hizmeti + 71 tl (eğer bilmiyorsan)
anakart - Asrock B450M HDV R4 +124 tl
güç kaynağı - High Power 600W 80+ Bronze +228 tl

toplam - 3472 tl

Güç kaynağını mutlaka değiştir. Geriye kalan 700-800 tl ile kaliteli bir 75 Hz monitör alabilirsin. Mağazaya gidip görüntüsünü beğendiğin ve ölü piksel olup olmadığını kontrol edebileceğin bir parça seçersin. Yine internetten de istersen alabilirsin. Sonradan bir 8 GB daha bellek eklersen çok çok iyi olur. Şu an bütçe kısıtlı olduğundan eklemedim.
Hocam anakartı yükseltmem şart mı zira oc falan düşünmüyorum.

Sene 2020 oldu en az B450 bir anakart kullanmak lazım artık. A320 kullanırsan da sistemin çalışır ama ben almam. Kendi almayacağım şeyi de sana önermem. O yüzden güç kaynağını değiştir dedim. Sistemde bulunan parçayı evimden içeri sokmam ben. SSD konusunda kararsız kaldım. Önerilerden Kingston Hyper veya Adata SX8200 yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı