4200 TL Oyuncu Sistemi Toplama

Bütçe
4200

kelsima

Centipat
İlk olarak bu konuda bilgim orta seviyede. Başlıkta yazdığı gibi 4200 TL civarı oyuncu sistemi toplamak istiyorum. İşlemciye karar verdim AMD Ryzen 2600 soket. Onun dışında RAM 16 GB (2x8) düşünüyorum. Zaten oynadığım oyunlar genelde FPS bazlı Counter-Strike, Rainbow Six Siege. SSD 500GB harddisk 1TB. Onun dışında sizlere sorularım olacak.

1-Power Supply hakkında pek bir şey bilmiyorum. Bana 550W iş görür senin kasada dediler o konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. (Önerebileceğiniz modeller)

2-Ses kartı ne işe yarıyor mutlaka gerekli mi?

3-SSD ile HDD aynı sistemde olabilir mi? Yani SSD 500GB okuma, yazma, oyunda harita içinde geçiş, bekleme, yüklenme vb. şeylerde hızlandırma için mi? Çünkü benim ikisine de ihtiyacım var. Çok fazla oyunum var ve bunların çoğunu oynuyorum onun için HDD lazım.

4-Anakart hakkında bildiklerim RAM'in MHz sayısından ya fazla olmalı ya da eşit olmalı. İşlemciyle uyumlu olmalı.

Bunlar içinde bana önerebileceğiniz bir sistem varsa link atabilirsiniz. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı