4200 TL sistem toplama

Bütçe
4200

363436

Hectopat
4200 TL'ye olabilecek en iyi sistemi(monitör ve SSD hariç ikisi de var çünkü) almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
@Slippin Jimmy0 @Karamurselee

Son düzenleme:
4200 TL'ye olabilecek en iyi sistemi(monitör ve SSD hariç ikisi de var çünkü) almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
@Slippin Jimmy0 @Karamurselee
4300TL.

Sistem bu haliyle 4208TL tutuyor.

Edit ram in linki gitmiyor direkt ismini yazayım.
G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram 2X

Kasadan emin olamadım, hava sirkülasyonu nasıldır, ısınma sorunu olur mu bilemiyorum. Siz bu kasayı mı kullanıyorsunuz?

Kasadan emin olamadım, hava sirkülasyonu nasıldır, ısınma sorunu olur mu bilemiyorum. Siz bu kasayı mı kullanıyorsunuz?
Hayır bu kasayı kullanmıyorum, hava akışı iyi bir kasa önden rahatça hava alabiliyor. Sıcaklık sorunu yaratmaz.

Hayır bu kasayı kullanmıyorum, hava akışı iyi bir kasa önden rahatça hava alabiliyor. Sıcaklık sorunu yaratmaz.

İçindeki PSU'dan emin misin? Çünkü PSU'la alakalı bir şey bulamadım.
İçindeki PSU'dan emin misin? Çünkü PSU'la alakalı bir şey bulamadım.

Çok pardon gözümden kaçmış içindeki PSU Aerocool VX Plus 500W miş. Bu PSU patlatmaz ama aman aman da iyi bir PSU değil söyleyeyim dedim.

Bu sistemi 4200 TL civarına indirmek mümkün mü? Ailem 4200'ü kabul etti ama 4300'e ne der bilemiyorum.

Bu sistemi 4200 TL civarına indirmek mümkün mü? Ailem 4200'ü kabul etti ama 4300'e ne der bilemiyorum.
4300TL′ye ikna etmeye çalış böyle sistem çok iyi de.
Yine de daha yukarısı olmazsa 16GB RAM yerine 8GB RAM al 100TL daha koyar bir 8GB daha RAM alırsın.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…