4200 TL sistem toplama

Bütçe
4200
VX serisinden bahsediyoruz dostum.
400W veya 500W fark etmez.
İyi degil iste. Uzatmanin gereği yok.

Herkese çok teşekkür ederim, her ne kadar birilerinin tartışmasını izlemek bana büyük keyif verse de ben şu anda kararımı vermiş bulunmaktayım :D. GameGaraj'ın sitesinden buna yakın bir sistem alacağım daha sonra da virüs dönemi bitince işlemcimi ve anakartımı satıp yerine B450M S2H anakart ve AMD Ryzen 3 3100 işlemci alacağım. Hem zaten daha önce hiç sistem toplamadığım için neyi nereye takacağım bilmiyorum, geliştirmeleri de virüs dönemi bitince yapacağım için tanıdığımız bir bilgisayarcının yanına gider orada hem izleyerek öğrenir hem de yaptırırım. Herkese tekrardan teşekkür ederim. Bir tartışmaya sebebiyet verip canınızı sıktığım için de kusura bakmayın, iyi günler dilerim...

500W ne serisi hocam?

Ayrıca arkadaş zaten 500 lugu alicakti güzel r yaptınız :D.

Dediğim gibi dostum. APU sistem toplarsın butcen kısıtlidir, VX500 alırsın.
Onun dışında alinacak bir güç kaynagi değil.
Herkese çok teşekkür ederim, her ne kadar birilerinin tartışmasını izlemek bana büyük keyif verse de ben şu anda kararımı vermiş bulunmaktayım :D. GameGaraj'ın sitesinden buna yakın bir sistem alacağım daha sonra da virüs dönemi bitince işlemcimi ve anakartımı satıp yerine B450M S2H anakart ve AMD Ryzen 3 3100 işlemci alacağım. Hem zaten daha önce hiç sistem toplamadığım için neyi nereye takacağım bilmiyorum, geliştirmeleri de virüs dönemi bitince yapacağım için tanıdığımız bir bilgisayarcının yanına gider orada hem izleyerek öğrenir hem de yaptırırım. Herkese tekrardan teşekkür ederim. Bir tartışmaya sebebiyet verip canınızı sıktığım için de kusura bakmayın, iyi günler dilerim...

GameGaraj psularini aıgo firması uretiyor.
Çok bilindik bir marka değil. Ileri de değiştirmenizde fayda var.
500W ne serisi hocam?

Ayrıca arkadaş zaten 500 lugu alicakti güzel r yaptınız :D.

R?
Anladım.

Böyle daha iyi uğraşma GameGaraj ile.
.

Böyle daha iyi uğraşma GameGaraj ile.
.

Haklısınız aslında, böylesi işlemci ve anakart olarak daha iyi ancak almayı düşündüğüm her iki sistemde de eksikler var, tabii ki kimsenin bu fiyata bana kusursuz bir sistem sunmasını beklemiyorum, asla da bekleyemem. Dediğim gibi virüs dönemi bitince işlemcimi ve anakartımı satıp yerine B450M S2H anakart ve AMD Ryzen 3 3100 işlemci alacağım. Hem zaten daha önce hiç sistem toplamadığım için neyi nereye takacağım bilmiyorum, geliştirmeleri de virüs dönemi bitince yapacağım için tanıdığımız bir bilgisayarcının yanına gider orada hem izleyerek öğrenir hem de yaptırırım. Tekrardan teşekkür ederim.
GameGaraj psularini aıgo firması uretiyor.
Çok bilindik bir marka değil. Ileri de değiştirmenizde fayda var.

Dediğiniz gibi yapacağım. Teşekkür ederim hem size hem de diğer arkadaşlara :)

Haklısınız aslında, böylesi işlemci ve anakart olarak daha iyi ancak almayı düşündüğüm her iki sistemde de eksikler var, tabii ki kimsenin bu fiyata bana kusursuz bir sistem sunmasını beklemiyorum, asla da bekleyemem. Dediğim gibi virüs dönemi bitince işlemcimi ve anakartımı satıp yerine B450M S2H anakart ve AMD Ryzen 3 3100 işlemci alacağım. Hem zaten daha önce hiç sistem toplamadığım için neyi nereye takacağım bilmiyorum, geliştirmeleri de virüs dönemi bitince yapacağım için tanıdığımız bir bilgisayarcının yanına gider orada hem izleyerek öğrenir hem de yaptırırım. Tekrardan teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi yapacağım. Teşekkür ederim hem size hem de diğer arkadaşlara :)

Guc kaynağı olarak FSP veya High Power eco 600W tercih et.
Kasa tarafında, 70-80TL fazla verip Dark diamond Pro mesh alabilirsin.
Onun dışında güzel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı