4300TL′ye ikna etmeye çalış böyle sistem çok iyi de.
Yine de daha yukarısı olmazsa 16 GB RAM yerine 8 GB RAM al 100TL daha koyar bir 8 GB daha RAM alırsın.
G.Skill 8GB RipjawsV 3000mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3000C16S-8GVRB) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Tamamdır, teşekkür ederim. Son birkaç sorum olacak. 1. daha önce hep laptop kullandım ilk defa masaüstü sistem topluyorum, montaj yapmak ne kadar zor? 2. Bu sistemle kaç yıl güncel olarak oyunları oynayabilirim? 3. bizdehesapli.com güvenilir mi?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.444,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
G.Skill 16GB(2x8) Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Ram (F4-3000C16D-16GVRB) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Tamamdır, teşekkür ederim. Son birkaç sorum olacak. 1. daha önce hep laptop kullandım ilk defa masaüstü sistem topluyorum, montaj yapmak ne kadar zor? 2. Bu sistemle kaç yıl güncel olarak oyunları oynayabilirim? 3. bizdehesapli.com güvenilir mi?
Teşekkür ederim, kasayı biraz araştırınca malzeme kalitesinin düşük olduğunu öğrendim. GameGaraj'dan bir tane daha sistem vardı aklımda, ilk onu alır o yetersiz gelmeye başlayınca onu geliştiririm herhalde.