Çoğu oyunu açar ama her oyunu öyle High ya da Very High vs. beklemeyin. Eğer öyle High,Very High 60 FPS bir sistem istiyorsanız nolur şu sistemi alın,dilimizde tüy bitti artık.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Arkadaşlar siz önerinizi yapın, avantajlarını ve dezavantajlarını anlatın. Daha sonrasına karışmayın, istediğini alsın. Daha sonra bilgisizliğinin cezasını çeker.
Çoğu oyunu açar ama her oyunu öyle High ya da Very High vs. beklemeyin. Eğer öyle High, Very High 60 FPS bir sistem istiyorsanız ne olur şu sistemi alın, dilimizde tüy bitti artık.
Dostum buyur bak.
Sırf marka olsun diye gidip Ryzen 5 1600 alacağınıza i3 9100f alırsanız acınıza yanarsınız bakın bu forumdaki bu işi bilen arkadaşlarım 11 sayfa boyunca size anlatmaya çalışmışlar fakat inatla anlamıyorsunuz olay marka değil "FİYAT/PERFORMANS". Hem arkadaşın attığı videoda bakın Ryzen 5 1600 %60 larda dolaşırken i3 9100f %100 lerde kıvranıyordu.
i3 9100f alınmaz anla lütfen. Biz o kadar sistem attık sana birini seçer alırsın he dersn ki yok ben mağazdan alacağım o zaman paranı çöpe atabilirsin konu baydı cidden çıkıyorum takipten kalanlara bol şans.
dostum buyur bak.
Sırf marka olsun diye gidip Ryzen 5 1600 alacağınıza i3 9100F alırsanız acınıza yanarsınız bakın bu forumdaki bu işi bilen arkadaşlarım 11 sayfa boyunca size anlatmaya çalışmışlar fakat inatla anlamıyorsunuz olay marka değil "FİYAT/PERFORMANS". hem arkadaşın attığı videoda bakın Ryzen 5 1600 %60'larda dolaşırken i3 9100F %100'lerde kıvranıyordu.
Beyler 11 sayfa boyunca anlatmaya çalıştık fakat anlamıyor nedense. i3 RX570 sistemini git topla 1 sene sonra oyun oynayama sen bilirsin valla yıldım .