4200 TL sistem toplama

Bütçe
4200 tl
1200 TL'ye 3600 var şaka gibi.

Bilemem Media markt tada öyle.
Yolum 9100 f gibi gözüküo
Hocam alimmı dediğimi.
1200 TL'ye 3600 var şaka gibi.

i3 9100 F'li sistem her oyunu açar mı (hangi ayarlarda olursa olsun)
Çoğu oyunu açar ama her oyunu öyle High ya da Very High vs. beklemeyin. Eğer öyle High,Very High 60 FPS bir sistem istiyorsanız nolur şu sistemi alın,dilimizde tüy bitti artık.
Hazır olmak zorunda değil demişsiniz:

Arkadaşlar siz önerinizi yapın, avantajlarını ve dezavantajlarını anlatın. Daha sonrasına karışmayın, istediğini alsın. Daha sonra bilgisizliğinin cezasını çeker.

Çoğu oyunu açar ama her oyunu öyle High ya da Very High vs. beklemeyin. Eğer öyle High, Very High 60 FPS bir sistem istiyorsanız ne olur şu sistemi alın, dilimizde tüy bitti artık.

Nasıl arkadaş topladı sadece SSD ve PSU değişikti diğerleri aynıydı CS:GO'da yüksek ayarlarda ortalama 250 LOL'de 130 BF5'de 75 BF1 85.

Nasıl arkadaş topladı sadece SSD ve PSU değişikti diğerleri aynıydı CS:GO'da yüksek ayarlarda ortalama 250 LOL'de 130 BF5'de 75 BF1 85.
Dostum buyur bak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf marka olsun diye gidip Ryzen 5 1600 alacağınıza i3 9100f alırsanız acınıza yanarsınız bakın bu forumdaki bu işi bilen arkadaşlarım 11 sayfa boyunca size anlatmaya çalışmışlar fakat inatla anlamıyorsunuz olay marka değil "FİYAT/PERFORMANS". Hem arkadaşın attığı videoda bakın Ryzen 5 1600 %60 larda dolaşırken i3 9100f %100 lerde kıvranıyordu.

Son düzenleme:
i3 9100f alınmaz anla lütfen. Biz o kadar sistem attık sana birini seçer alırsın he dersn ki yok ben mağazdan alacağım o zaman paranı çöpe atabilirsin konu baydı cidden çıkıyorum takipten kalanlara bol şans.

dostum buyur bak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf marka olsun diye gidip Ryzen 5 1600 alacağınıza i3 9100F alırsanız acınıza yanarsınız bakın bu forumdaki bu işi bilen arkadaşlarım 11 sayfa boyunca size anlatmaya çalışmışlar fakat inatla anlamıyorsunuz olay marka değil "FİYAT/PERFORMANS". hem arkadaşın attığı videoda bakın Ryzen 5 1600 %60'larda dolaşırken i3 9100F %100'lerde kıvranıyordu.

İnternetten almayacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı