Bak şimdi. İmzamdaki sisteme bak yaklaşık 6000-6500tl değeri var sadece kasa olarak ve hepsi internetten geldi. Hiçbirince sorun yaşamadım. RX5700XT'den önce RX590 vardı o da internetten. Sorun olmaz 'ÇOĞUNLUKLA'.
Bak şimdi. İmzamdaki sisteme bak yaklaşık 6000-6500tl değeri var sadece kasa olarak ve hepsi internetten geldi. Hiçbirince sorun yaşamadım. RX5700XT'den önce RX590 vardı o da internetten. Sorun olmaz 'ÇOĞUNLUKLA'.
•Ekran kartını 1660 s yapın.
•psu High power 500w 80+ yapın.
•eğer bütcenizi biraz daha zorlarsanız 120 gb windows için ssd ekleyin ama eğer arttıramazsanız Hddyi çıkarıp yerine 240gb kingston ssdyi ekleyin bu fiyata en iyi sistemi toplamış olursunuz.
1.Bu fiyata rx 570 toplamaya çalışıyorsunuz bu yanlış .
2.Neden gayet fiyat performans olan ryzen serisi yerin e bütceniz kısıtlı olmasına rağmen fiyat performanstan ödün vererek intele gidiyorsunuz ?
Bak şimdi. İmzamdaki sisteme bak yaklaşık 6000-6500TL değeri var sadece kasa olarak ve hepsi internetten geldi. Hiçbirince sorun yaşamadım. RX 5700 XT'den önce RX590 vardı o da internetten. Sorun olmaz 'çoğunlukla'.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...