Hayır. Yanlış gördünüz sanırsam.SİLİNDİ
Hayır. Yanlış gördünüz sanırsam.SİLİNDİ
T.
Teşekkürler.
Olayın sonu şu karşılaştırmaya çıkıyor, ne düşünüyorsunuz iki ürün için?
ASRock B450M-HDV r4.0
Gigabyte B450M S2H.
Media markt'an alırsan ilk sipariş ettiğin sistemden daha kötü bir sistem olur.
Üzüldüm hocam keşke uyarıları dikkate alsaydınız.
İkisi de ihtiyacı karşılar, marka değerlerini soruyorsan fark yok.
Bu sistemin ASUS Phoenix ekran kartı yük altında yüksek ısıya ulaşıyor.
Bak şimdi. İmzamdaki sisteme bak yaklaşık 6000-6500tl değeri var sadece kasa olarak ve hepsi internetten geldi. Hiçbirince sorun yaşamadım. RX5700XT'den önce RX590 vardı o da internetten. Sorun olmaz 'ÇOĞUNLUKLA'.TMM da internete guvenemiom icimde bir korku var.
Benim sistemim de 5000 TL'lik bütün parçalar internetten geldi en pahalı parça incehesaptan geldi.Bak şimdi. İmzamdaki sisteme bak yaklaşık 6000-6500tl değeri var sadece kasa olarak ve hepsi internetten geldi. Hiçbirince sorun yaşamadım. RX5700XT'den önce RX590 vardı o da internetten. Sorun olmaz 'ÇOĞUNLUKLA'.
Bak şimdi. İmzamdaki sisteme bak yaklaşık 6000-6500TL değeri var sadece kasa olarak ve hepsi internetten geldi. Hiçbirince sorun yaşamadım. RX 5700 XT'den önce RX590 vardı o da internetten. Sorun olmaz 'çoğunlukla'.
Kargoyu açarken videoya çek öyle aç birsey olursa kanitin olur.Kargodayken ekran kartı veya kasa falan kırılır diye korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.