4200 TL sistem toplama

Bütçe
4200 tl
Yani her türlü başına bir şey gelebilir elden alınca birşey değişmiyor.
 
Ben Vatan'dan anakart aldım, kartı bios update için servis'e gönderdiğimde kartın arızalı olduğunu öğrendim neyse ki tamir ettiler.
 
Dostum biliyorum şüphelerin var ama şunu da bil ki biz ilk defa sistem toplamıyoruz ve ilk defa da sistem önermiyoruz. Ha bu demek değil ki dediğimiz şeyleri al hiç bir sorun çıkmayacak. Tabii ki çıkabilir fakat 1.si Teknobiyotik, İncehesap, Sinerji, İtopya gibi şirketler de yeni kurulmuş şirketler değil sonuçta. Bilgisayarı aldıktan sonra üstte bir arkadaş belirtmişti videoya çekin diye o şekilde videoya çekerseniz sizle gayette düzgün ilgilenirler. Yani demek istediğim bu forumdaki kişilerin önerdiklerinin çoğuna güvenebilirsin. Zaten yanlış bir tavsiye gördüğümüz anda avını bulmuş kurt gibi atlıyoruz üstüne kısacası güven 😉
 
Yani her türlü başına bir şey gelebilir elden alınca bir şey değişmiyor.

MediaMarkt'ta var mı?
Dostum biliyorum şüphelerin var ama şunu da bil ki biz ilk defa sistem toplamıyoruz ve ilk defa da sistem önermiyoruz. Ha bu demek değil ki dediğimiz şeyleri al hiçbir sorun çıkmayacak. Tabii ki çıkabilir fakat 1.si Teknobiyotik, İncehesap, sinerji, İtopya gibi şirketler de yeni kurulmuş şirketler değil sonuçta. Bilgisayarı aldıktan sonra üstte bir arkadaş belirtmişti videoya çekin diye o şekilde videoya çekerseniz sizle gayette düzgün ilgilenirler. Yani demek istediğim bu forumdaki kişilerin önerdiklerinin çoğuna güvenebilirsin. Zaten yanlış bir tavsiye gördüğümüz anda avını bulmuş kurt gibi atlıyoruz üstüne kısacası güven 😉

Teşekkürler.
 
Bence bu dönem de almanız mantıksız olur şubat ayında bu paraya R5 1600 12nm ve Rx5600xt li sistem toplamıştım. 16gb ve B450m s2h a sahipti.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı