Bu parçalara ek Thermalright Phantom Spirit 120 SE almayı düşünüyorum. Bütçe maksimum 42-43K
tek tek toplamak yerine hazır sistemlerden çözün bence. Çok daha uyguna getirirsiniz. Böyle tek bir siteden toplamak genelde zarar.Bu parçalara ek Thermalright Phantom Spirit 120 SE almayı düşünüyorum. Bütçe maksimum 42-43K
Tek tek toplamak yerine hazır sistemlerden çözün bence. Çok daha uyguna getirirsiniz. Böyle tek bir siteden toplamak genelde zarar.
Güzel sistemmiş ama parçaların aynısını tek tek topla belki daha ucuza gelebilir.
Ben kendi sistemimi tek tek topladım 1 haftamı aldı o da hafta sonu sipariş ettiğim içindi.Bunu düşündüm fakat ASUS Dual çok da güven vermedi bir de anakart A620.![]()
GAMING-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam tek tek almak istemiyorum direk hazır olması benim için daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.