4200TL GTX 1060 Sistem

Berkay92

Kilopat
Katılım
11 Kasım 2016
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 10 yıldır kullanmakta olduğum sistemim artık basit ihtiyaçlarımı dahi karşılayamaz duruma geldiğinden mütevellit yeni bir sistem kurmak elzem olmuş durumda benim için. Eskiden PC piyasasını yakından takip ederdim. Lakin çok uzun süredir sistem toplama vs işlerle ilgilenmediğimden güncelliğimi yitirdim. Biraz araştırma ile kendim bir sistem kurmuş bulunmaktayım. Lafı uzatmadan;

Bütçem yaklaşık olarak 4300TL civarı. PC'yi daha çok Adobe programları ile kullanmak ve biraz da oyun amaçlı aldığımı belirtmeliyim. Oyun olarakta ağırlıkla simülasyon türevi oyunları oynamak için.

sistem.JPG


Topladığım sistem yukarıdaki gibidir. Kasa olarak 385TL civarına Thermaltake Core X31'i çok beğendim. Muhtemelen onu alacağım. Sizin görüşleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir bu sistem konusunda? Değiştirilebilecek ya da eklenebilecek daha mantıklı ve performanslı donanım seçenekleri nelerdir? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. Bu sistem gerçekten güzel görünüyor. Dreamspark üzerinden windows almak hiç aklıma gelmemişti. Oradan lisans olayını halledeceğim. Bu arada eksen bilgisayar üzerinden almamı mı tavsiye edersiniz? İnternetten almak konusunda çekincem yoktur. Lakin muhatap bulma konusunda sorun da yaşamak istemiyorum. İyi forumlar..
 
ASUS Z170-A anakart aldım o siteden 8 inde sipariş verdim dün elimdeydi bugün montaj yapıldı. telefonla ulaşmak kolay mafia3 oyun kampanyası için aradım asusla iletişime geçmişler kod geldiğinde eposta göndereceklerini söylediler.
 
Birkere işletim sistemine o parayı vererek hata etmeyin, elinizde 7-8.1 lisansı var ise geçiş halen devam ediyor ben öle yaptım eğer yok ise kinguinde Windows 10 pro x64 90 tl oradan onu alıp işlemciyi i7 6700 yapmanız daha mantıklı olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı