4200TL sistem önerisi

ziyainal

Hectopat
Şöyle bir sistem topladım teknobiyotikte sizce nasıl? Toplam 4200TL yapıyor. Vereceğim paranın tam karşılığı mı sizce bu sistem?

AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Spire Soğutuculu) TL
Asus Prime B350-PLUS AMD B350, Ryzen AM4 Socket 3200Mhz OC. HDMI, DVI, VGA DDR4, USB 3.1, ATX Anakart -
GSKILL DDR4 8GB 3000MHz RIPJAWSV KIRMIZI (F4-3000C15S-8GVRB)
Galax GeForce GTX1060 OC 3GB 192Bit GDDR5 GTX 1060 Ekran Kartı (60NNH7DSL9C3)
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB Cache Sata3 Masaüstü Disk ST1000DM010
Aerocool Project 7 P7-C0 3 Fanlı, Çift Taraflı Full Cam Yan Panelli, USB 3.0 Oyuncu Kasası (AE-P7C0)
Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS Serisi Güç Kaynağı (AE-KCAS600)

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun:
Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com
İntel'i seçmemin nedeni Ryzen'a göre oyunda daha fazla performans veriyor. (PUBGUltra 80FPS, GTA 5 Ultra 120FPS gibi değerler alıyor.)
İsterseniz de Ryzen olarak da yapabilirim.
Bellekler 2400MHz istersen onları değiştirebilirsin.
Farklı farklı sitelerden daha ucuzunu bularak bu fiyatlardan çok daha ucuzunu alabilirsin.
Linkleri düzenledim.

Belki SSD konulabilirdi.
Sistemi Nanokatalog’dan toplamanı tavsiye ederim.
Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için. Nanokatolog için yurtdışından ürün getirdiğini stok sorunu yaşadıklarını duymuştum ama ne derece doğru bilmiyorum.
Teşekkürler cevap için. aslında SSD'yi ben de düşünüyorum ama nereden kırpıp SSD'ye bütçe ayıracağımı bilemedim :)
Buyrun:
gaming=0&p=37323,1_38903,1_34598,1_35441,1_32741,1_30874,1_37926,1_31921,1
Intel'i seçmemin nedeni Ryzen'a göre oyunda daha fazla performans veriyor. (PUBG Ultra 80FPS, GTA 5 Ultra 120FPS gibi değerler alıyor.)
Teşekkürler cevap için. Aslında AMD Intel tercihi için benim de kafam çok karıştı :)Topladığınız sistemi incelicem çok sağ ol. Aklıma bir şey takılırsa rahatsız ederim seni :)

Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için. Nanokatolog için yurtdışından ürün getirdiğini stok sorunu yaşadıklarını duymuştum ama ne derece doğru bilmiyorum.
Teşekkürler cevap için. aslında SSD'yi ben de düşünüyorum ama nereden kırpıp SSD'ye bütçe ayıracağımı bilemedim :)
Teşekkürler cevap için. Aslında AMD Intel tercihi için benim de kafam çok karıştı :)Topladığınız sistemi incelicem çok sağ ol. Aklıma bir şey takılırsa rahatsız ederim seni :)
Linkleri düzenledim.

Buyrun:
İntel'i seçmemin nedeni Ryzen'a göre oyunda daha fazla performans veriyor. (Pubg Ultra 80FPS, GTA 5 Ultra 120FPS gibi değerler alıyor.)
Bellekler 2400MHz istersen onları değiştirebilirsin.
Farklı farklı sitelerden daha ucuzunu bularak bu fiyatlardan çok daha ucuzunu alabilirsin.
Linkleri düzenledim.
Hocam sistemde gözümü bozan tek bir şey var o da soğutucu olmaması :/

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı