- Makaleler
- 25
Kart hareketlerinizde 4259522985 isimli bir işlem görüyorsanız Steam’e aittir. Konumu Bellevue olarak gözüküyor. Steam üzerinde yaptığınız ödemeler, farklı isimlerle alınabiliyor.
Nays destek ile iletişime geçin. Eğer 425 ile başlayan bir yerden alışveriş yaptınız olarak gözüktüğü için kabul etmiyorlarsa Steam'in gonderdigi satın alımınız için teşekkürler maili ve hesap detaylarından satın alma geçmişinden alışverişin detaylarını gösterebilirsiniz. Satın alım yaparken kullandığınız kartı görecekleri için bir ihtimal kabul ederler. Şahsen bende de diğer Steam alımlarım hediye para verirken 425 ile başlayan alışveriş hediye para vermedi fakat 40TL'lik alışveriş diye o kadar önemsemedim.
Aynen öyle. Canlı desteğe bağlanıyorum ödemeniz steam değil diyor , satıcı kodunu google a bile yazarsanız steam olduğu çıkıyor ekibinize iletin diyorum saçma sapan cevaplar veriyorlar.20 gündür bekliyorum sürekli oyalıyorlar koskoca İş Bankası diyecek lafım yok...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.