Çözüm 4259522985 Nedir?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kayıtlı kartınızı kullandığınızda genellikle “Steam Purchase” olarak gözüküyor. Farklı bir isimle gözükürse kayıt oluşturabilirsiniz ya da iade edip yeniden satın alabilirsiniz. Kayıt sonucunda olumsuz bir durum görülmezse iadenizi manuel olarak yükleyebilirler.

Kayıtlı kartla da denedim ama yine 425’le başlayan şekilde gözüktü. Tekrar deneyeceğim.

Maalesef, kayıtlı kart olarak satın alma yaptım hala 4259522985 olarak düşüyor ekstreye.

Son düzenleme:
Her şeye rağmen bu isimle işlem gerçekleşiyorsa dekontla birlikte kayıt açabilirsiniz. Belki kampanyadaki iş yeri listesine de ekleyebilirler.

Nays destek ile iletişime geçin. Eğer 425 ile başlayan bir yerden alışveriş yaptınız olarak gözüktüğü için kabul etmiyorlarsa Steam'in gonderdigi satın alımınız için teşekkürler maili ve hesap detaylarından satın alma geçmişinden alışverişin detaylarını gösterebilirsiniz. Satın alım yaparken kullandığınız kartı görecekleri için bir ihtimal kabul ederler. Şahsen bende de diğer Steam alımlarım hediye para verirken 425 ile başlayan alışveriş hediye para vermedi fakat 40TL'lik alışveriş diye o kadar önemsemedim.

Nays destek ile iletişime geçin. Eğer 425 ile başlayan bir yerden alışveriş yaptınız olarak gözüktüğü için kabul etmiyorlarsa Steam'in gonderdigi satın alımınız için teşekkürler maili ve hesap detaylarından satın alma geçmişinden alışverişin detaylarını gösterebilirsiniz. Satın alım yaparken kullandığınız kartı görecekleri için bir ihtimal kabul ederler. Şahsen bende de diğer Steam alımlarım hediye para verirken 425 ile başlayan alışveriş hediye para vermedi fakat 40TL'lik alışveriş diye o kadar önemsemedim.

20 gündür bekliyorum sürekli oyalıyorlar koskoca İş Bankası diyecek lafım yok...

20 gündür bekliyorum sürekli oyalıyorlar koskoca İş Bankası diyecek lafım yok...
Aynen öyle. Canlı desteğe bağlanıyorum ödemeniz steam değil diyor , satıcı kodunu google a bile yazarsanız steam olduğu çıkıyor ekibinize iletin diyorum saçma sapan cevaplar veriyorlar.

Bende de steam da bazı harcamalar da Steam purchase bazılarında ise o 425 başlayan sayı yazıyor.
Sebebi nedir, normal mi ?
Bir de aklıma takıldı mesela 29tl değerin de steamden harcama yapmışım ancak nays da bu 29.60 olarak gözüküyor. Nedendir bu olay ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı