itch.io nedir?

• Konuyu başlatan Dorzi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 843

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bazı YouTuber'ların bu siteden çeşitli korku oyunları vb. oyunlar oynadığını gördüm. Bende girdim ve indirdim hiçbir ücret talep etmedi. Bu site güvenli mi? İndirip tarattığımda da temiz çıkıyor. Çoğu Unity üzerinden yapılmış galiba.

Bende giremedim geçen gün girmiştim bir oyun indirip bırakmıştım bugün güvenliğini sormak aklıma geldi.

İçiniz rahat olsun hocam.

Site çökmüş sanırım. Bende giremiyorum.
Bağımsız oyun geliştiricilerin oyunlarını ücret olmadan yayımlamalarını sağlayan site. İsteyen oyununu ücretlide yapabiliyor. Zamanında bende oyunumu yüklemiştim bu siteye. Güvenilir.
Üstte attığım uygulamayı indirip girmeyi deneyin isterseniz. O çalışıyordur belki.

Merhaba, bazı YouTuber'ların bu siteden çeşitli korku oyunları vb. oyunlar oynadığını gördüm. Bende girdim ve indirdim hiçbir ücret talep etmedi. Bu site güvenli mi? İndirip tarattığımda da temiz çıkıyor. Çoğu Unity üzerinden yapılmış galiba.

Güvenli site ama genelde platformun oyunları çogu yetişkin(indirdiğimden biliyorum)😀

Kullanıcıların bağımsız video oyunlarını, dergilerini, müziklerini vb. dağıtabilmesi ve satabilmesi için kurulmuş bir internet sitesi.

Güvenlik konusunda direkt site yöneticisinin yorumunu bırakayım:

Aslında otomatik virüs taramamız var. VirusTotal çoğu durumda içeriği otomatik olarak askıya almamız için yeterince doğru değil, bu nedenle içerik genellikle onu insan olarak incelediğimiz bir inceleme kuyruğuna konur. Örneğin, bildirdiğiniz oyunlar, konunuzu görmeden önce bizim tarafımızdan incelemeden askıya alındı.

Genel olarak dosyaların güvenliği konusunda, itch.io'da herkesin bir proje sayfası yayınlayabileceğini unutmayın. İnternetten herhangi bir programı indirirken kullandığınız takdir yetkisini kullanmalısınız. Bir şeyin şüpheli olduğunu düşünüyorsanız, onu indirmeyin ve bildirin. Hiçbir virüs tarayıcısı mükemmel değildir. Barındırılan dosyaları güvenli ve emniyetli tutmaya çalışıyoruz, ancak çok sayıda yayıncıya hizmet veren bir kendi kendini yayınlama platformu olmamızın doğası gereği, yüklenen herhangi bir yazılım parçasını test edip doğruladığımızı garanti edemeyiz.

Ek güvenlik için itch.io uygulamasındaki sandbox'ı araştırmak isteyebilirsiniz. Oyunları kısıtlı ayrıcalıklara sahip ayrı bir kullanıcı hesabında çalıştırabilir. Bu, kötü amaçlı yazılımların dosyalarınıza erişmesini engellemeye yardımcı olabilir.

Alternatif olarak, internetten yazılım indirmek konusunda endişeleriniz varsa, doğrudan tarayıcınızda oynanabilen çok sayıda HTML5 oyunumuz var.

https://itch.io/t/700541/malware-scanningwarnings

Technopat Haberler

Geri
Yukarı