En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Fakat bunun gibi baba bir İşlemciyi soğutmak için iyi bir soğutucuya ihtiyacınız var.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Fakat bunun gibi baba bir İşlemciyi soğutmak için iyi bir soğutucuya ihtiyacınız var.
Video sahibi çözünürlüğü ve ayarları belirtmiş zaten.
10.52-12.04 arasında High ayarlarda ortalama 500-600 FPS,12.04-13.19 arasında Low ayarlarda ortalama 600-700 FPS alıyor.
@Merdo34 anakart ve kasa tavsiyesinde bulunurmusun. ve KC3000 ssd nasıl sence. SSD de okuma yazma hızı denen birşey varmış birde 1tb olsun diğer özelliklerini bilmiyorum öneride bulunurmusun
@Merdo34 anakart ve kasa tavsiyesinde bulunurmusun. ve KC3000 ssd nasıl sence. SSD de okuma yazma hızı denen birşey varmış birde 1tb olsun diğer özelliklerini bilmiyorum öneride bulunurmusun
darboğaz sorusu değilde 3070 ti için 7 5800x3d mi daha uygun yoksa 9 5900x mi (ryzen)
zaten ben aslında bu 3ünü sormak için açmıştım bu konuyu ama çoğu kişi yazdığımı okumadan heme 4070 ti al demişler ve tavsiyede bulunurken neden onu seçmem gerektiğinden bahsetmemişler