43.000 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
en yüksek 43.000
amaç oyun ise derken kastettiğin 5900x dahaçok 3d tasarımlar için olduğu mu
5000 serisinin en yüksek oyun performansına sahip işlemcisi 5800X3D olduğu için,ayrıca 5900X den daha ucuz fiyatlara bulunabiliyor.
Fakat bunun gibi baba bir İşlemciyi soğutmak için iyi bir soğutucuya ihtiyacınız var.

Arkadaşınızın yanlış bilgi vermiş, DLSS için RTX serisi bir karta sahip olmanız yeterli.
Amaç oyun ise 5800X3D daha iyi olur :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bir site var pc builds diye, oraya güvenemezmiyim darboğaz konusunda, fps değerlerine oradan bakıyorum.

bir site var pc builds diye, oraya güvenemezmiyim darboğaz konusunda, fps değerlerine oradan bakıyorum.
Hocam hangi işlemciyi ve ekran kartını söylüyorsunuz sorabilirsiniz darboğaz yapar mı yapmaz mı biz cevaplarız.

5000 serisinin en yüksek oyun performansına sahip işlemcisi 5800X3D olduğu için,ayrıca 5900X den daha ucuz fiyatlara bulunabiliyor.
Fakat bunun gibi baba bir İşlemciyi soğutmak için iyi bir soğutucuya ihtiyacınız var.
pahsettiğim sitede ortalama 200 fps fark gözteriyor ve daroğaz konusunda %10u geçtiğini gösteriyor. siteye bir göz atabilirmisin ismi pc builds

Dediğim gibi hiçbir site %100 doğru oranlar vermiyor,canlı oyun testi daha iyidir.
peki ama o gösterdiğin videoda valorant ultra ayarlardamıydı?

@Merdo34 anakart ve kasa tavsiyesinde bulunurmusun. ve KC3000 ssd nasıl sence. SSD de okuma yazma hızı denen birşey varmış birde 1tb olsun diğer özelliklerini bilmiyorum öneride bulunurmusun

Hocam hangi işlemciyi ve ekran kartını söylüyorsunuz sorabilirsiniz darboğaz yapar mı yapmaz mı biz cevaplarız.
darboğaz sorusu değilde 3070 ti için 7 5800x3d mi daha uygun yoksa 9 5900x mi (ryzen)

@Merdo34 anakart ve kasa tavsiyesinde bulunurmusun. ve KC3000 ssd nasıl sence. SSD de okuma yazma hızı denen birşey varmış birde 1tb olsun diğer özelliklerini bilmiyorum öneride bulunurmusun

darboğaz sorusu değilde 3070 ti için 7 5800x3d mi daha uygun yoksa 9 5900x mi (ryzen)
İkisinde de darboğaz olmaz. Oyun için 5800x3d müthiş bir işlemci 5800x3d tavsiye ederim.

Sistemin bileşenleri için başka bir konu açmanız daha iyi olur.
zaten ben aslında bu 3ünü sormak için açmıştım bu konuyu ama çoğu kişi yazdığımı okumadan heme 4070 ti al demişler ve tavsiyede bulunurken neden onu seçmem gerektiğinden bahsetmemişler

İkisinde de darboğaz olmaz. Oyun için 5800x3d müthiş bir işlemci 5800x3d tavsiye ederim.
9 5900xe göre mi

benim için işlemcide 500 tl önemli değil ama fortnite ayarlarına filan baktığımda 30 fps dark görebiliyorum valoranttada aynı ayarda video bulamadım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı