43.000 TL'ye 4060 Ti sistem alınır mı?

Şöyle bir sistem topladım ama olur mu 40K'ya.

Dosya Ekleri

• 4070 12GB 40K SİSTEM.png
    58,3 KB · Görüntüleme: 39
Görseldekileri seçin.

O zaman bu sistemi görseldeki RAM ve SSD ile özelleştirerek alın.
Yanına da attığım soğutucuyu alın.

H

Hocam AMD Ryzen 5 7500F yeter mi 7600X alıyım mı yoksa.

Hocam su sekil oldu dediğin gibi yaptım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    72,3 KB · Görüntüleme: 28
H

Hocam AMD Ryzen 5 7500F yeter mi 7600X alıyım mı yoksa.

Hocam su sekil oldu dediğin gibi yaptım.
Hocam yanlış ve başka bir sistemi özelleştirmişsiniz. Attığım linke gidin ve soğutucu seçmeyin ayrıca sepete Phantom Spirit 120 SE ekleyin o sepette kalabilir. işlemciyi de değiştirmeyin. RAM ve SSD'yi görsele göre seçip bir daha sepetteki SS'i atar mısınız.

Buyur hocam.

Hocam ekran kartı ve soğutucu ayrı gelecek değil mi biz onları kendimiz takacağız.

Hocam SSD'yi KC3000 seç yanlış seçmişsin. Şunu.

Buyur hocam.

Eki Görüntüle 2187136

Hocam ekran kartı ve soğutucu ayrı gelecek değil mi biz onları kendimiz takacağız.
Evet hocam hazır sistemlerde ekran kartı ayrı geliyordu diye hatırlıyorum bende. Soğutucuyu da monte edersin kolay bir şey zaten elinde gerekli ekipmanlar varsa.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca 200TL farkla fan renklerini kontrol edebildiğin aynı soğutucunun dediğim farka sahip modeli de mevcut. 200 verip ister kapatıp ister istediğin renkte kullanabiliyorsun fanlarını sana kalıyor yani.

Tamamdır hocam su sekil oldu sizin dediğinizide ekledim. Bir sorum var Valorant ve PUBG gibi oyunlarda kaç FPS alırım bu sistemle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…