Hocam sizin attığınız sistem 43K ama? En son bütçe ne olur yani onu soruyorum. 43K ona verecekmişsiniz ya 43K üstüne daha kaç koyabilirsiniz?
O zaman bu sistemi görseldeki RAM ve SSD ile özelleştirerek alın.Görseldekileri seçin.
Eki Görüntüle 2187129
![]()
VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 1 TB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
O zaman bu sistemi görseldeki RAM ve SSD ile özelleştirerek alın.
Yanına da attığım soğutucuyu alın.
O zaman bu sistemi görseldeki RAM ve SSD ile özelleştirerek alın.
Yanına da attığım soğutucuyu alın.
Hocam yanlış ve başka bir sistemi özelleştirmişsiniz. Attığım linke gidin ve soğutucu seçmeyin ayrıca sepete Phantom Spirit 120 SE ekleyin o sepette kalabilir. işlemciyi de değiştirmeyin. RAM ve SSD'yi görsele göre seçip bir daha sepetteki SS'i atar mısınız.H
Hocam AMD Ryzen 5 7500F yeter mi 7600X alıyım mı yoksa.
Hocam su sekil oldu dediğin gibi yaptım.
Hocam yanlış ve başka bir sistemi özelleştirmişsiniz. Attığım linke gidin ve soğutucu seçmeyin ayrıca sepete Phantom spirit 120 SE ekleyin o sepette kalabilir. İşlemciyi de değiştirmeyin. RAM ve SSD'yi görsele göre seçip bir daha sepetteki SS'i atar mısınız?
Hocam yanlış ve başka bir sistemi özelleştirmişsiniz. Attığım linke gidin ve soğutucu seçmeyin ayrıca sepete Phantom Spirit 120 SE ekleyin o sepette kalabilir. işlemciyi de değiştirmeyin. RAM ve SSD'yi görsele göre seçip bir daha sepetteki SS'i atar mısınız.
Hocam SSD'yi KC3000 seç yanlış seçmişsin. Şunu.
Evet hocam hazır sistemlerde ekran kartı ayrı geliyordu diye hatırlıyorum bende. Soğutucuyu da monte edersin kolay bir şey zaten elinde gerekli ekipmanlar varsa.Buyur hocam.
Eki Görüntüle 2187136
Hocam ekran kartı ve soğutucu ayrı gelecek değil mi biz onları kendimiz takacağız.
Hocam SSD'yi KC3000 seç yanlış seçmişsin. Şunu.
Eki Görüntüle 2187137
Evet hocam hazır sistemlerde ekran kartı ayrı geliyordu diye hatırlıyorum bende. Soğutucuyu da monte edersin kolay bir şey zaten elinde gerekli ekipmanlar varsa.
Ayrıca 200TL farkla fan renklerini kontrol edebildiğin aynı soğutucunun dediğim farka sahip modeli de mevcut. 200 verip ister kapatıp ister istediğin renkte kullanabiliyorsun fanlarını sana kalıyor yani.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Tamamdır hocam su sekil oldu sizin dediğinizide ekledim. Bir sorum var Valorant ve PUBG gibi oyunlarda kaç FPS alırım bu sistemle.
Eki Görüntüle 2187143
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.