43.000 TL'ye R5 7500F ve RX 9060 XT sistem alınır mı?

themlwar

Femtopat
Daha fazla  

Taksit avantajı da var. İyi bir sistem mi?

Alınır hocam ama bu senin beklentine göre değişir 9060XT 2K için değil de 1080 için daha uygun bir kart.
Bütçe varsa 5070'li sistem öneriyorum 2K oyunculuk için 250 aşağı FPS göstermez 2K'da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakart giriş seviye, RAM gecikme değeri çok yüksek, SSD okuma/yazma değeri oldukça düşük yani klasik ekran kartı koyup diğer bileşenlerden kısıldığı bir sistem olmuş. Şahsi fikrim bütçenizi belirtin forumda donanım parçalarından anlayan arkadaşlar öneride bulunsun. 1-2K bilgisayarcıya verip montaj ettirmenize değecektir. Hazır sistemlerde ben dair birçok kişi sorun yaşıyor, sebebi de bu tarz ekran kartı ile şişirilmiş sistemlerin piyasaya sürülmesi.

Alınır hocam ama bu senin beklentine göre değişir 9060XT 2K için değil de 1080 için daha uygun bir kart.
Bütçe varsa 5070'li sistem öneriyorum 2K oyunculuk için 250 aşağı FPS göstermez 2 k da.

MFG açıp, +45ms lag ile sürünerek mi? Native oyun performansında, saf kart gücü olarak rezil durumda. Olması gereken fiyatın 4-5k üzerine satılan bir kart. MFG açmadan Ultra ayarlarda, Doom the Dark ages, Indiana Jones gibi oyunlarda 100FPS üstü değer zor görürsünüz. Ekrana attığı blur ve aksiyon anlarında ki bulantı hissi cabası. RTX5070 uzak durulması gereken bir ekran kartı.

Sistemde SSD hangi model yazmıyor. RAM 5600MHz CL48 bile çıkabilir. 7500F+9060XT 1080p için süper kombinasyondur. Fakat bileşen kalitesizliği sistemi alınabilir durumdan çıkartıyor. Elle sistem toplamak şu an çok daha mantıklı ve uygun olur. İllaki hazır sistem istiyorsanız.

RAM seçeneklerinde +1290 TL vererek TwinMOS voltx yazan ürünü seçin.
SSD kısmında +2838 TL vererek wdblue SN5000 seçeneğini seçin.
Kasa kısmında +361TL vererek Cougar MX220 kasayı seçin.
Soğutma sistemleri kısmında +774TL vererek fspnc5 modelini seçin.

Yahut bütçe yeterse direk şu sisteme bakabilirsiniz.

Sistemde SSD hangi model yazmıyor. RAM 5600MHz CL48 bile çıkabilir. 7500F+9060XT 1080p için süper kombinasyondur. Fakat bileşen kalitesizliği sistemi alınabilir durumdan çıkartıyor. Elle sistem toplamak şu an çok daha mantıklı ve uygun olur. İllaki hazır sistem istiyorsanız.
CRUCIAL 5600MHz CL 46 RAM ve 2400/1500 okuma yazmalı SSD koymuşlar. Buna istinaden alınmaz demiştim zaten. Hazır sistemler cidden sıkıntı.

Crucial 5600MHz CL 46 RAM ve 2400/1500 okuma yazmalı SSD koymuşlar. Buna istinaden alınmaz demiştim zaten. Hazır sistemler cidden sıkıntı.

Gerçekten haklısınız hocam. Elle toplandığında her bileşen 1 tık kaliteli oluyor. Aynı fiyata çıkıyor üstelik. Hazır sistem devri kapandı.

Anakart giriş seviye, RAM gecikme değeri çok yüksek, SSD okuma/yazma değeri oldukça düşük yani klasik ekran kartı koyup diğer bileşenlerden kısıldığı bir sistem olmuş. Şahsi fikrim bütçenizi belirtin forumda donanım parçalarından anlayan arkadaşlar öneride bulunsun. 1-2K bilgisayarcıya verip montaj ettirmenize değecektir. Hazır sistemlerde ben dair birçok kişi sorun yaşıyor, sebebi de bu tarz ekran kartı ile şişirilmiş sistemlerin piyasaya sürülmesi.
bütçem 42-43k. valo cs tarzı oyunlarda 300-350 fps alayım hikayeli oyunlarda kasma donma ısınma olmasın onun dışında günlük kullanıcam. laptop alacaktım normalde ama kasa daha mantıklı geldi

Bütçem 42-43K. Valorant CS tarzı oyunlarda 300-350 FPS alayım hikayeli oyunlarda kasma donma ısınma olmasın onun dışında günlük kullanacağım. Laptop alacaktım normalde ama kasa daha mantıklı geldi.

Attığım 7500x3D işlemcili sistem sizin için biçilmiş kaftan. Eğer bütçe varsa değerlendirin. 3dvcache CPU bound oyunlarda fark yaratıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı