43.000 TL'ye R5 7500F ve RX 9060 XT sistem alınır mı?

Peki hocam ona 1576 TL fark ile ASRock anakarta geçip ileride 1TB SSD daha almak yerine 865 TL farkla 2TB SSD'ye geçmek mantıksız mı? Bir de son özelleştirme önerilerinizi alıp sizi daha fazla bunaltmamak istiyorum. Benim kafamda 800 TL farkla SSD'yi 2TB yapıp 378 TL fark ile de kasayı Cougar yapıp 52.243 TL'ye sipariş vermek vardı. Ama son söz sizin bu arada 2 bin fark ile işlemci değiştirmeye değer mi? Ben R5 7500x3D'nin akıcı bir şekilde oynatacağını düşünüyorum.

Bence kasa MSI kalsın. 665TL verip, 2TB WD Green de seçebilirsiniz. Öyle ahım şahım, kalite ya da, okuma-yazma hızı farkı yok. SSD, farkını hissedebileceğiniz en son parça. 7500x3D gayet yeterli böyle kalsın. 9700X, performansını ortaya çıkartmak için CL30 RAM lazım. X3D için, RAM bağımlılığı bu seviyede değil. Anakart+SSD değiştirip devam edebilirsiniz.

Bence kasa MSI kalsın. 665TL verip, 2TB WD Green de seçebilirsiniz. Öyle ahım şahım, kalite ya da, okuma-yazma hızı farkı yok. SSD, farkını hissedebileceğiniz en son parça. 7500x3D gayet yeterli böyle kalsın. 9700X, performansını ortaya çıkartmak için CL30 RAM lazım. X3D için, RAM bağımlılığı bu seviyede değil. Anakart+SSD değiştirip devam edebilirsiniz.
Hocam benim gönlümde akvaryum kasa vardı ama nasip olmadı. Bende bari onu alamıyorum en azından rgb kasa alayım istedim. O yüzden cougar almak istedim. Hem 50w daha fazla hem msi gibi rainbow değil. O yüzden 378 lira farka değer diye düşünüyorum. Zaten bu para günümüzde para değiL. Kasa ssd ve anakartı değişince fiyat 54 bin oldu. Başka bir öneriniz yoksa ince hesaptaki rudex goldda akşam güzel bir indirime girmezse müsaadenizle bu kasanın siparişini vereceğim

Hocam benim gönlümde akvaryum kasa vardı ama nasip olmadı. Bende bari onu alamıyorum en azından RGB kasa alayım istedim. O yüzden Cougar almak istedim. Hem 50W daha fazla hem MSI gibi Rainbow değil. O yüzden 378 lira farka değer diye düşünüyorum. Zaten bu para günümüzde para değil. Kasa SSD ve anakartı değişince fiyat 54 bin oldu. Başka bir öneriniz yoksa ince hesaptaki rudex Gold'da akşam güzel bir indirime girmezse müsaadenizle bu kasanın siparişini vereceğim.

Tabii ki hocam, göz zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. İncehesap'ta bulunan sistemin tek sorunu anakart. Açıkçası Gaming gecesi indiriminde, anakart değiştiriliyor mu bilmiyorum. Değiştiriliyorsa, ASUS B850M-K çok iyi bir seçenek olacaktır. Arada 2500TL fark var, bu farka kesin değer. Cokorfull anakart konusunda, bana pek güven vermiyor. BIOS güncellemesi konusunda, sorun yaşayan kişiler var.

Tabii ki hocam, göz zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. İncehesap'ta bulunan sistemin tek sorunu anakart. Açıkçası Gaming gecesi indiriminde, anakart değiştiriliyor mu bilmiyorum. Değiştiriliyorsa, ASUS B850M-K çok iyi bir seçenek olacaktır. Arada 2500TL fark var, bu farka kesin değer. Cokorfull anakart konusunda, bana pek güven vermiyor. BIOS güncellemesi konusunda, sorun yaşayan kişiler var.
Ben o sistemin sadece anakart değil kasa ve işlemci soğutucusuna da ısınamadım. Umarım indirim o sistemde olmazda kafam karışmadan sinerjidekini alırım. Bakalım akşam nolacak gece vardiyasındayım heyecandan uyuyamıyorum

Ben o sistemin sadece anakart değil kasa ve işlemci soğutucusuna da ısınamadım. Umarım indirim o sistemde olmazda kafam karışmadan sinerjidekini alırım. Bakalım akşam ne olacak gece vardiyasındayım heyecandan uyuyamıyorum.

Evet soğutucu kaliteli değil. Kasa istediğiniz gibi akvaryum. Power segotep, ne olacağı belli olmaz. İndirime girse bile, maksimum 49k civarlarına düşer. Gaming gecesine, bir genel olarak bakalım. Düşen ürünlere göre, tekrar simerjiye yöneliriz.

Evet soğutucu kaliteli değil. Kasa istediğiniz gibi akvaryum. Power segotep, ne olacağı belli olmaz. İndirime girse bile, maksimum 49k civarlarına düşer. Gaming gecesine, bir genel olarak bakalım. Düşen ürünlere göre, tekrar simerjiye yöneliriz.

Sharpen Silver 52 binden 46 bine düşmüş. Onun dışında benim için güzel bir şey yok. Ama az önce PC hocasının storysini gördüm. Yarın akşam yeni sistemler geliyormus. Onu bekleyip yarın akşam ya Sinerji'den nexusu ya da yeni atacağı sistemlerden birini almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı