KorkusuzPatates
Hectopat
Daha fazla
XPG kasanın psu kalite ve hava akışı konusunda daha iyi olduğunu duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim. Kasalar arasında 300 tl fark var zaten değiştirebilirim hangisi daha iyi olursa.Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...www.gamegaraj.com
Ramleri XPG Lancer 32 GB yap.
İstediğin anakart bu sistemde hazır var.
SSD'yi de Kingston 1 TB yaparsan daha iyi olur.
Toplam 42.172 TL.
Nvidia konusunda kararlıyım daha doğrusu baktığım testlerde vesaire gördüğüm kadarıyla bütçeme göre karşılık 4070 Super konusunda kararlıyım çok teşekkür ederim.Fiyat dediğiniz gibi diğer sitelerdeki hazır sistemlere göre daha uyguna geliyor, SSD markası ülkemizde çok bilinen ve kullanılan bir marka değil, ramlerde aynı şekilde.
Eğer daha fazla kas gücü ve Vramli bir ekran kartına yönelmek isterseniz
GAMING-7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Radeon TUF RX 7800 XT GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Bu sisteme bakabilirsiniz, Ramleri 36 yapabilirsiniz, artan parayla işlemci için soğutucu alırsınız.
Nvidia ekran kartı olsun derseniz illa üsstteki arkadaşın attığını değerlendirebilirsiniz.
Öncelikle XPG kasalar gayet iyidir üzmez tavsiyem XPG kasa yapmanız.XPG kasanın psu kalite ve hava akışı konusunda daha iyi olduğunu duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim. Kasalar arasında 300 tl fark var zaten değiştirebilirim hangisi daha iyi olursa.
Attığınız sistemde anakart b650m-e pro 6000MHz diğer anakart msi pro b650m-b 6800MHz xpg lancer 32gb yap derken hangi ramleri kastettiğinizi tam anlamadım eğer belirttiğiniz ramler ramler CL46 ve 5600MHz ise benim oluşturduğum kasada kalmak şu an için daha iyi değil mi yoksa anakartlar arasında o kadar fark edecek bir kalite farkı var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Anakarta baktıktan sonra 4 ram slotu ve 2 tane m.2 yuvası olduğunu gördüm burada şunu sormak istiyorum geleceğe yönelik 6000MHz anakart yeterli olacak mıdır tabi ki ramler ile birlikte son olarak görseldeki gibi şöyle bir şey yaptım resmini atıyorum şu an SSD konusunda 500 gb üstünde bir ssd istemiyorum şu an benim için gayet yeterli sadece netac ssd kalmalı mı yoksa kioxia exceria ile değiştirmeli miyim şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Nvidia konusunda kararlıyım daha doğrusu baktığım testlerde vesaire gördüğüm kadarıyla bütçeme göre karşılık 4070 Super konusunda kararlıyım çok teşekkür ederim.
Hocam son olarak aklıma takılan bir şey var o da ram konusu Anakart oc ile 6000MHz destekliyor anakartın desteklediği değeri sonuna kadar kullanmak bir sıkıntı yaratır mı o yüzden şu an seçeneklerde olan en iyi ram hangisi rami 5600 yerine 6000 kullansam bir sıkıntı olur mu bu konularda hiç bilgim olmadığı için soruyorum seçenekler arasından hangi rami seçmeliyim almışken tam almak istiyorum sonuçta bu sistemi aldıktan sonra uzun bir süre dokunmayacağım belki ileride sıvı soğutma alabilirim ama şu an değil bütçemi aşıyor.Öncelikle XPG kasalar gayet iyidir üzmez tavsiyem XPG kasa yapmanız.
Bahsettiğim ram:
Eki Görüntüle 2148375
Anakartların ikisi de hemen hemen aynı hocam o yüzden öyle yazdım. Ayrıca 6000 MHz tabii ki yeterli olacaktır 3600 MHz sistemler bile şu an için yeterli. SSD'yi Kioxia yapın hocam Netac pek bilinen bir marka değil.
Şimdiden hayırlı olsun.
Herhangi bir sıkıntı yaratmaz. Ram konusuna gelirsek XPG gayet yeterlidir. Aradaki 400 MHz için ekstra bin lira vermeye gerek yok hocam.Hocam son olarak aklıma takılan bir şey var o da ram konusu Anakart oc ile 6000MHz destekliyor anakartın desteklediği değeri sonuna kadar kullanmak bir sıkıntı yaratır mı o yüzden şu an seçeneklerde olan en iyi ram hangisi rami 5600 yerine 6000 kullansam bir sıkıntı olur mu bu konularda hiç bilgim olmadığı için soruyorum seçenekler arasından hangi rami seçmeliyim almışken tam almak istiyorum sonuçta bu sistemi aldıktan sonra uzun bir süre dokunmayacağım belki ileride sıvı soğutma alabilirim ama şu an değil bütçemi aşıyor.Eki Görüntüle 2148401
Hocam akşama doğru sistemi alacaktım fakat anakartın stokları bitmiş herhalde Biostar B650MP-E-Pro anakartı kaldırmışlar...Herhangi bir sıkıntı yaratmaz. Ram konusuna gelirsek XPG gayet yeterlidir. Aradaki 400 MHz için ekstra bin lira vermeye gerek yok hocam.
Valla hocam pazar gecesi yani yarın gece kesinlikle bir sistem alacağım fakat anakart konusunda şu an çok kararsızım şu an aklımda 2 anakart var Asus Prime B650M-K ve MSI Pro B650M-P forumlara bakıyorum ikisi hakkında bazı konularda karşılaştırmalar yapılmış okuyorum herkes farklı şeyler söylüyor. 1 tane ram almayı düşünüyorum çünkü 1 ram daha eklersem aynı fiyata ekliyor diğer sitelerle olmadı indirimden vesaire yakalar başka bir ram alırım ram de pek içime sinmedi şu an rami 1 tane alarak anakartı bu 2 seçenekten daha üst bir anakart da almayı düşünüyorum 43k bütçeyi geçmeden fakat ama o zaman 1 tane daha rami uzun zaman sonra alabilirim eğer çok gerek yoksa bu 2 anakarttan bir tanesini seçeceğim yarın geceye kadar. Şimdilik durum böyle:Ne yapacaksınız hocam yarın mı alacaksınız?