Evet çok kaba duruyorlar büyük numaralarda. 41 giyiyorum ben bana bile çok kaba geliyor 40'dan sonrası.Arkadaşlar bana şu Vans'ın bilekli modelleri çok güzel geliyor gözüme ama ayağım 43 numara yani çok kaba durur mu giyilir mi?
Arkadaşlar bana şu Vans'ın bilekli modelleri çok güzel geliyor gözüme ama ayağım 43 numara yani çok kaba durur mu giyilir mi?
Evet çok kaba duruyorlar büyük numaralarda. 41 giyiyorum ben bana bile çok kaba geliyor 40'dan sonrası.
Vans Ua Mid Skool 37 Erkek Siyah Siyah Günlük Ayakkabı - Vn0a3tkf6bt1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu model mesela?Hocam normal bileksizler 44 noda bile ayağı küçük gösteriyor. Ama bilekliler büyük gösterir.
Arkadaşlar bana şu Vans'ın bilekli modelleri çok güzel geliyor gözüme ama ayağım 43 numara yani çok kaba durur mu giyilir mi?
Aynı modelin 47 numarasını giyiyorum.
Bu tür ürünler hijyen konusundan dolayı iade edilemiyebiliyor.Trendyol'dan alındığında iade oluyor değil mi bir sipariş edip baksam.
Vans Ua Mid Skool 37 Erkek Siyah Siyah Günlük Ayakkabı - Vn0a3tkf6bt1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu model mesela?
Trendyol'dan alındığında iade oluyor değil mi bir sipariş edip baksam.
Vans Ua Mid Skool 37 Erkek Siyah Siyah Günlük Ayakkabı - Vn0a3tkf6bt1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu model mesela?
Nasıl bir model hocam rahat mı?
İlk başta pek rahat gelmedi ama kullandıkça rahatlaştı çok çabuk rahatlaşır merak etme kullandığım diğer ayakkabılar arasında da en rahatı değil görünüşü güzel zaten rahatsız edeceğini düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.