43 numara giyen birine 42, 5 numara olur mu?

enesbsk

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Normalde spor ayakkabıda 43 numara giyiyorum ama internetten baktığımda bütün 43 numaralar bitmiş. O yüzden 42, 5 numara almak zorunda kaldım indirimler kaçmasın diye. Sizce yarım santim esneme payı var mıdır ayakkabılarda veya 43 giyen biri 42, 5 numara giyebilir mi rahatça?

Hocam kalıplar markadan markaya farklı olabiliyor. Mesela Adidas'ta 42 alırken Nike ise 43 olabiliyor.
Euro standardı var sözde ama kimse aynı kalıbı kullanmıyor dediğiniz gibi. Normalde Nike ve Adidas'da 43 kullanıyorum, umarım yarım santim çok fark etmez, iadeyle uğraşmak istemiyorum. :D

Belli olmuyor bu. Bazen yapısından dolayı mıdır bilmiyorum çok değişkenlik gösteriyor. En iyisi denemek.

Hele farklı tip ayakkabılarda daha da fark ediyor. Mesela spor ayakkabım 43 numara, trekking botum 45. Dediğim gibi denemeniz daha iyi olur. Mümkünse internet yerine gidip mağazalardan bakarsanız en rahatı öyle olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı