4300₺ Laptop Önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba. Geçen sene hiç düşünmeden alabilecekken almadığım harici ekran kartı ve 256/512GB SSD içeren ürünler 7000 olmuş.

-Çok fazla şarj dışı kullanacağım. Batarya kapasitesi ortalama üstü olmalı.

-Oyun olarak Brawlhalla harici pek oyun oynamam ama canım sıkılınca bir GTA Online açsa orta ayarlarda oynatsa tadından yenmez.

-Ekran 1080P harici değil ise aynı şeyleri 120 liraya telefoncudan alabileceğim Reeder marka tablet ile de yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu alıp 8x2yapınn RAM'i performansı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar biraz baktım laptoptan pek anlamam hiç kullanmadığım için ama
Acer neden ekran gövde oranı ile övünen özellik anlatım metini yapıp ekranın altına kafam kadar ACER 1080P Altınsarısı FULLHD yazmış ki. Tasarımı da takoz gibi.

Bunu alıp 8x2yapınn RAM'i performansı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizi daha önce de uyardım. Bu modelde RAM yükseltme yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Hocam sizi daha önce de uyardım. Bu modelde RAM yükseltme yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Daha büyük sıkıntısı gittigidiyor atmış. Dolandırılmak için gümrük ihracı gamer labdob 150₺ 450₺ kargo ücretini mi beklesem.

Özür dilerim hocam milli takıma sinirimden karıştırmışım.
bunu alabilirsiniiz

@messinicocugu sinirlenmene gerek yok şenol hocam milli(trabzon) takımının milli sembolünü(61) ekranlara çizdi 6-1.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı