4300 Liralık Sistem Tavsiyesi - Monitör dahil

Rappert96

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarda çok uzun vakitler geçirip doğal olarak saatlerce oyun oynuyorum. Ama bunu artık yüksek ayarlarda uzun süre götürebilecek bir PC ile yapmak istiyorum. GTA 5 ultra ayarlarda akıcı bir oyun oynamak istiyorum. Bir arkadaşım fotoğraftaki gibi bir sistem tavsiye etti. 5 6 sene rahatça beni götürebileceğini söyledi. Sizlerin fikrini almak, varsa bu fiyata sistem önerileriniz bilmek isterim. Ortalama 4300 lirayı son kuruşuna kadar olabildiğinin en iyisine harcamayı düşünüyorum. Almışken tam olsun. 5 6 sene götürsün beni.
teknopat.png
teknopat.png

Sistemi en geç 1 hafta içinde toplayacağım arkadaşlar.

Arkadaşlar konuyu açalı tam 1 gün oldu ama hiç geri dönüş alamadım. Yardımlarınızı,tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı beklemekteyim.

Galiba OC yapmayacaksınız o yüzden anakartı H97 seçtim. İşlemci OC yapılamayacağı için soğutucuya gerek görmedim. Şimdiden hayırlı olsun.
Screenshot (1).png

Ara Toplam3.624,36 TL
Toplam KDV652,38 TL
Sepet Toplam Fiyatı4.276,74 TL
[TBODY] [/TBODY]

Galiba OC yapmayacaksınız o yüzden anakartı H97 seçtim. İşlemci OC yapılamayacağı için soğutucuya gerek görmedim. Şimdiden hayırlı olsun.
Eki Görüntüle 66040
Bu sistemi hangi siteden topladınız fiyatlar baya düşük ?

Ara Toplam3.624,36 TL
Toplam KDV652,38 TL
Sepet Toplam Fiyatı4.276,74 TL
[TBODY] [/TBODY]
Bu sistemi hangi siteden topladınız fiyatlar baya düşük ?

İmkanın varsa GTX 980 veya 780Tİ al. GTX970'i ben önermiyorum. Ciddi manada fps düşüklüğü oluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı