o fiyata 2. el'de olsa, şaka gibi bir bütçe ile monitör dahil böyle bir sistem toplanması zor. Ama toplanabilir. sahibinden vb araştırmamı yapayım geri dönüş yaparım.İşlemci olarak Ryzen 5 3600 ve Ekran kartı olarak GTX 1650 Super düşünüyorum. Önerileriniz nedir? Monitör de alınacak. Bazı parçalar ikinci el olabilir. Bu fiyata toplayabilir miyim?
İşlemci olarak Ryzen 5 3600 ve ekran kartı olarak GTX 1650 Super düşünüyorum. Önerileriniz nedir? Monitör de alınacak. Bazı parçalar ikinci el olabilir. Bu fiyata toplayabilir miyim?
o fiyata 2. el'de olsa, şaka gibi bir bütçe ile monitör dahil böyle bir sistem toplanması zor. Ama toplanabilir. sahibinden vb araştırmamı yapayım geri dönüş yaparım.
O bütçeyle GTX1650 Super zor en az 5700TL lazım sana. O yüzden dolayı oynadığın oyunları öğrenebilir miyim lütfen?
Sistemi ne için kullanacaksınız? Eğer oyun içinse işlemci ekran kartı için fazla.İşlemci olarak Ryzen 5 3600 ve Ekran kartı olarak GTX 1650 Super düşünüyorum. Önerileriniz nedir? Monitör de alınacak. Bazı parçalar ikinci el olabilir. Bu fiyata toplayabilir miyim?
Tamamdır hocam.
GTA 5, PUBG vs.
Orta seviye oyunlar ve günlük kullanımSistemi ne için kullanacaksınız? Eğer oyun içinse işlemci ekran kartı için fazla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.