4300₺ Monitör Dahil Sistem Toplama

Toplam 4 adet kullanılmış ürün yanına da kombo olarak Powerboost PSU :).
Bütçesi belli sıfıra bu fiyata toplamanın imkanı yok. Şu an kullandığım pc 300w 80+ sertifikası olmayan sistem. Power boost abi yaa ohhoo patlar sistem!! diye heyecana kapılmaya gerek yok. "Patlayacağını" sanmıyorum.

Hocam o zaman 2600 ile 1600AF arasında fark yok ise. İşlemci olarak 1600 AF seçi ekran kartı olarak GTX 1650 Super mi seçmeliyim ?
Bütçen yetiyorsa aynen. RX 580'de olabilir.
Bütçesi belli sıfıra bu fiyata toplamanın imkanı yok. Şu an kullandığım pc 300w 80+ sertifikası olmayan sistem. Power boost abi yaa ohhoo patlar sistem!! diye heyecana kapılmaya gerek yok. "Patlayacağını" sanmıyorum.
Hocam geçen hafta birisinin bilgisayarı yandı Powerboost yüzünden ciddiyim yandı. Her hafta görüyorum bu PSU hakkında konu açıyorlar.

4 bin liraya şu sisteme bakabilirsin
Bütçen yetiyorsa aynen. RX 580'de olabilir.

Hocam geçen hafta birisinin bilgisayarı yandı Powerboost yüzünden ciddiyim yandı. Her hafta görüyorum bu PSU hakkında konu açıyorlar.
700 liralık psu ile birlikte kasa alacaksın ve yanacak ha? Yuh!! ben olsam dava açardım. Evet forumda bende görüyordum bunları ama internet ortamında tanıdığım pek öyle samimi olmadığım insanlar var onlar kullanıyor konuşuyorduk sıkıntı çıkmadığını söylemişlerdi. Şu an hala kullanıyorlar sanırım.
Sistem 2 > 4000 liraya pazarlık yapıp satın alabilirsin gayet iyi bir fiyat. 300 liraya'da 75 hz samsung veya LG monitör alıp kullanırsın.
Hocam burada ram'i kısıp işlemciyi 2600 yapsak fark eder mi ? Ya da ekran kartını sıfır alsam? Çünkü attığınız ekran kartı garantisi bitmiş.
[/QUOTE]
4000 liraya pazarlık yapıp satın alabilirsin gayet iyi bir fiyat. 300 liraya'da 75 hz samsung veya LG monitör alıp kullanırsın.
Sistem 2 >

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı