Bu paraya gtx 1070 alınabiliyorken neden herkes gtx 1060 tercih ediyor?
Sistem parçalarını birbirine yakın tutarsan GTX1060 içeren bir sistem toplarsın. Sistem parçalarından feragat edip, SSD'den vazgeçersen GTX1070 alabilirsin. Son seçimi yine sen belirlersinBu paraya gtx 1070 alınabiliyorken neden herkes gtx 1060 tercih ediyor?
İşte bende bunu diyorum ekran kartını bir kere alıcam ama ssd yi sonradan takabilirim o ekstra olduğu için 1070 almak şimdilik daha mantıklı olmaz mı? Birde gösterdiğim sistem kötü mü?Sistem parçalarını birbirine yakın tutarsan GTX1060 içeren bir sistem toplarsın. Sistem parçalarından feragat edip, SSD'den vazgeçersen GTX1070 alabilirsin. Son seçimi yine sen belirlersin![]()
Alınabilir bir sistem. Dediğim gibi seçimi senin yapman lazım. Ekran kartı için diğerlerini biraz düşürmüşsün. Ben olsam bütçeyi zorlayıp daha iyi bir anakart almaya çalışırdım.İşte bende bunu diyorum ekran kartını bir kere alıcam ama ssd yi sonradan takabilirim o ekstra olduğu için 1070 almak şimdilik daha mantıklı olmaz mı? Birde gösterdiğim sistem kötü mü?
Eki Görüntüle 241344 bana kalırsa 1060 yerine bi süre daha bekleyip rx 580 beklemeniz lazım ayrıca işlemci olarak ryzen 7 1700 seçtim böylece 1-2 ay kadar boğazınızı sıkıp yemekten kısarak ssd yi sonradan alabilirsiniz böyle tavsiye ederim.Niye böyle yaptın ki 1600 da yeterli olucak diyen kişilere sesleniyorum evet yeterli olabilir ama almışken niye daha iyisini almıyasınız ki ? sistem güzel oldu ama dediğim gibi ssd yi sonradan alabilirsiniz@edizdeniz
Resmindeki yazılar okunmuyor. Tekrar gönderebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.