Zaten 144 Hz Curved monitörler 1000 TL'den aşağı değil. 3000 TL'ye toplayacağınız sistem için de 144 Hz monitör fazla kaçacaktır. Şu anda sistem araştırmak için müsait değilim ama bence 60-75 Hz düz monitörlere yönelmelisiniz.Arkadaşlar bu fiyata 144 Hertz monitörlü sistemler bulabilir misiniz? Bir ara buldum ama kayboldu. Sadece kasa ve monitör istiyorum. Monitör de Curved olursa çok güzel olur.
Oynayacağım oyun Cs-Go ve pubg lite bu oyunlarda en az 200fps alırım zaten neden fazla kaçsın kiZaten 144 Hz Curved monitörler 1000 TL'den aşağı değil. 3000 TL'ye toplayacağınız sistem için de 144 Hz monitör fazla kaçacaktır. Şu anda sistem araştırmak için müsait değilim ama bence 60-75 Hz düz monitörlere yönelmelisiniz.
Siz bilirsiniz. Daha yüksek grafikli oyunlar oynamak isterseniz sistem düşük gelir. Ben oynamam diyorsanız alabilirsiniz.O
Oynayacağım oyun Cs-Go ve pubg lite bu oyunlarda en az 200fps alırım zaten neden fazla kaçsın ki
Zaten 2.bir sistemin var sıkılırsam oynarım ama bu 2 oyunu en fazla oynadıklarım diyebilirim bana bu fiyatı geçmeyecek şekilde sistem önerirmisin 144hz curved bulabilirmisinSiz bilirsiniz. Daha yüksek grafikli oyunlar oynamak isterseniz sistem düşük gelir. Ben oynamam diyorsanız alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.