4300 TL RX 580 Sistem Toplama

enesgrsy

Hectopat
Yarın bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ya da en kötü bu hafta sonuna kadar diyeyim. Monitörüm zaten var 1080P. Amacım oyun için toplamak. Sizce daha düşük bütçeyle daha iyisi toplanabilir mi ? Vega ekran kartlarını beklemeyi düşünmüyorum. Üst seviye bir ekran kartı olacakları için yüksek fiyatlarla piyasaya sürüleceğini tahmin ediyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

1080P için bence Vega mimarisini beklemenize gerek yok. İndirim için beklenebilir.

SSD'yi Samsung, güç kaynağını da Corsair almanı tavsiye ederim.

MSI ekran kartlarına bak, ASUS'dan ucuz olduğu siteler oluyor. Örneğin Sinerji.

Aslında çoğu sitede MSİ daha ucuz ama ASUS'un soğutması daha iyi olduğundan mı yoksa tasarımımı desem daha çok çekiyor beni siz hangisini önerirsiniz ? Performans olarak 5 FPS dahi oynamaz diye düşünüyorum. Üstelik bazı arkadaşlarım MSİ RX 480 kullanıyor ve kart ilk 2 saat GTX 1080'e kafa tutuyor fakat 2 saat sonra kafayı yiyor diyorlar. Kullanan varsa memnun olup olmadığını yazabilir mi ?

MSI soğutma yönünden daha iyi. O arkadaşların büyük ihtimal eski sürücüleri kullanıyorlardır veya sistemlerinde bir sıkıntı vardır. Kartlarda bir anormallik yok.

MSI soğutma yönünden daha iyi. O arkadaşların büyük ihtimal eski sürücüleri kullanıyorlardır veya sistemlerinde bir sıkıntı vardır. Kartlarda bir anormallik yok.
Peki o kanser soruyu soruyorum size. RX 480 mi ? yoksa RX 580 mi ? İkisi arasında 110 TL bir fark var. Sizce değer mi 110 TL vermeye ?

Sistem biraz aştı ama güzel bir sistem monitör dahil bir sistem .

Dosya Ekleri

• sil.png
    36,9 KB · Görüntüleme: 118
Sistem biraz aştı ama güzel bir sistem monitör dahil bir sistem .
Sistem güzel olumş ama GTX 1070 2K oyunlar için genelde. Elimde şuan zaten Samsung'un FreeSync monitörü olduğu için Nvidia bir ekran kartı almanın saçma olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…