Evet, başlıkta da yazdığı gibi 4200-4300 TL arası monitörsüz bir sistem istiyorum, günlerdir bakıyorum ancak ilk defa masaüstü bilgisayar kullanacağım o yüzden kafam allak bullak oldu.
İlk öncelikle SSD'ye gerek yok, bende var çünkü.
İkinci olarak şöyle bir sistem düşündüm:
Pollux 3TN-B | Game Garaj bu bilgisayarın
INNO3D 1650 Super Twin X2 OC 4 GB 128 Bit.
Crucial Ballistix 8 GB DDR4 3200 MHz RAM(X2)
Seagate 1 TB harddisk.
TP-Link-TL-WN823N Wi-Fi adaptör özelleştirmeleriyle almayı düşündüm ancak anakart ve PSU beni şüpheye düşürdü.
Bende geçen kardeşime GameGaraj dan Pollux 3AD mdoelini aldım GameGarajın kendi ürettirdiği powersupply var şu anlık bir problem yok sistem bayağı stabil çalışıyor, destek sistemleri çok iyi çalışıyor.
Bende geçen kardeşime GameGaraj dan Pollux 3AD mdoelini aldım GameGarajın kendi ürettirdiği powersupply var şu anlık bir problem yok sistem bayağı stabil çalışıyor, destek sistemleri çok iyi çalışıyor.
teşekkür ederim sistem tavsiyeniz için ancak galiba ssd'ye gerek yok dediğimden dolayı harddisk eklemeye gerek duymamışsınız, sistem gayet güzel ancak harddisk ile beraber bütçeyi aşıyor maalesef
Teşekkür ederim sistem tavsiyeniz için ancak galiba SSD'ye gerek yok dediğimden dolayı harddisk eklemeye gerek duymamışsınız, sistem gayet güzel ancak harddisk ile beraber bütçeyi aşıyor maalesef