4300 TL sistem toplama

Bütçe
4200-4300 TL

ooguuzkaagaan

Femtopat
Evet, başlıkta da yazdığı gibi 4200-4300 TL arası monitörsüz bir sistem istiyorum, günlerdir bakıyorum ancak ilk defa masaüstü bilgisayar kullanacağım o yüzden kafam allak bullak oldu.

İlk öncelikle SSD'ye gerek yok, bende var çünkü.

İkinci olarak şöyle bir sistem düşündüm:

Pollux 3TN-B | Game Garaj bu bilgisayarın
INNO3D 1650 Super Twin X2 OC 4 GB 128 Bit.
Crucial Ballistix 8 GB DDR4 3200 MHz RAM(X2)
Seagate 1 TB harddisk.
TP-Link-TL-WN823N Wi-Fi adaptör özelleştirmeleriyle almayı düşündüm ancak anakart ve PSU beni şüpheye düşürdü.

Sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bende geçen kardeşime GameGaraj dan Pollux 3AD mdoelini aldım GameGarajın kendi ürettirdiği powersupply var şu anlık bir problem yok sistem bayağı stabil çalışıyor, destek sistemleri çok iyi çalışıyor.

Orada öyle yazdığına bakmayın anakart 3600 MHz'e kadar destekliyor. 3200 MHz de destekliyor bir sıkıntı olmayacaktır yani.
teşekkür ederim sistem tavsiyeniz için ancak galiba ssd'ye gerek yok dediğimden dolayı harddisk eklemeye gerek duymamışsınız, sistem gayet güzel ancak harddisk ile beraber bütçeyi aşıyor maalesef :(
Orada öyle yazdığına bakmayın anakart 3600 MHz'e kadar destekliyor. 3200 MHz de destekliyor bir sıkıntı olmayacaktır yani.
Konuda yazdığım sistem hakkında herhangi bir eleştiriniz var mı? büyük ihtimalle onu alacağım çünkü

Teşekkür ederim sistem tavsiyeniz için ancak galiba SSD'ye gerek yok dediğimden dolayı harddisk eklemeye gerek duymamışsınız, sistem gayet güzel ancak harddisk ile beraber bütçeyi aşıyor maalesef :(

Evet HDD parasını işlemciyi yükseltmek için kullandım :D. İşlemciyi Ryzen 3 3100 yapıp 1 TB bir HDD alabilirsiniz. Bu arada SSD'niz kaç GB?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı