Montajı bir bilgisayarcıda yaptırabilirim bunu ben de biliyorum. Hatta kendim de yapabilirim. Ama Sinerji tüm parçaları tek tek test edip yolluyor. Eğer bir sorun olur ise hemen o parçayı değiştiriyorlar. Üstüne driverleri vs. onlar yükleyip gönderiyorlar. Bize sadece oyunu yükleyip oynamak kalıyor.
PC'nin son hali bu dediğin gibi 1060 yapsam mı bu mu kalsa kararsız bıraktınız beni. Ek olarak kulaklık ekledim ucuz bir şey şimdilik ihtiyacımı karşılamak için
Ryzen APU larda ekran kartı ile kullanınca yazılımsal olarak uyuşmazlık yaşanabiliyor. Her defasında olmasa da oluyor o yüzden ekran kartı varsa 1300x almak daha mantıklı olur zaten aralarındaki fark çok az. Bunun haricinde monitör ile birlikte bu paraya 6 GB 1060 ekran kartlı sistem olmaz olursa da diğer parçalardan çok fazla taviz verilmiş olur.
300 TL gibi bir rakam aşabilirim diyorsanız bu sistemi tavsiye ederim.Son derece güncel ve 1080p için ultradan aşağıya inmeyeceğiniz bir bilgisayar oldu. SSD 120 gb yaparak biraz avantaj sağlanabilir.
4300 TL'ye bilgisayar topladım. Sadece oyun odaklı bir bilgisayar. Sizce nasıl? Neleri değiştirebilrim. Her şey birbiri ile uyumlu mu? 4300 TL'ye en iyi PC bu mu? Daha iyisi olur mu? Darboğaz olur mu?
1050 Ti modelinin ve Anakartin Gaming X olmasi performansa etki etmez. Bu butcede en azindan GTX 1060 3GB alinmasi gerekiyor. Hatta SSD almayi erteleyip GTX 1060 6GB almaniz daha iyi olur. Sistemin omrunu uzatmak daha mantiklidir. Ileride 200 Liraya kolayca SSD eklenebilir.