4300 TL Sistem Toplama

Montajı bir bilgisayarcıda da yaptırabilirsin sorun ne ? Veya rehber videolar izleyerek kendin bile yapabilirsin.
Montajı bir bilgisayarcıda yaptırabilirim bunu ben de biliyorum. Hatta kendim de yapabilirim. Ama Sinerji tüm parçaları tek tek test edip yolluyor. Eğer bir sorun olur ise hemen o parçayı değiştiriyorlar. Üstüne driverleri vs. onlar yükleyip gönderiyorlar. Bize sadece oyunu yükleyip oynamak kalıyor. :)
PC'nin son hali bu dediğin gibi 1060 yapsam mı bu mu kalsa kararsız bıraktınız beni. Ek olarak kulaklık ekledim ucuz bir şey şimdilik ihtiyacımı karşılamak için

4566.png

Son düzenleme:
Ryzen APU larda ekran kartı ile kullanınca yazılımsal olarak uyuşmazlık yaşanabiliyor. Her defasında olmasa da oluyor o yüzden ekran kartı varsa 1300x almak daha mantıklı olur zaten aralarındaki fark çok az. Bunun haricinde monitör ile birlikte bu paraya 6 GB 1060 ekran kartlı sistem olmaz olursa da diğer parçalardan çok fazla taviz verilmiş olur.
Gördüğünüz gibi performanstan taviz falan yok. Gayet de uyumlu ve ilk sistemden çok daha güçlü bir sistem. Takıntılarınızı bir kenara bırakın artık.

Tekrar söylüyorum o sistem için o para çok fazla geliyor bana.
AMD RYZEN 3 1300X - ZOTAC ZT-P10510B-10L - GIGABYTE GA-AB350M-DS2 - KINGSTON 8GB
AMD RYZEN 1300X -MSI GTX1050TI GAMING X4G-MSI B350 PRO-VD PLUS - CRUCIAL 8GB RAM
AMD RYZEN 1300X - ASUS CERBERUS GTX1050TI O4G-ASUS PRIME B350M-K - CRUCIAL 8GB
Bak Vatan bilgisayarda 1300x li seninkine yakın sistemler 3200 TL ortalama sinerjiye takılı kalma.
Şu sistemide incelemeni öneririm
INTEL I5 8400 -MSI GTX1050TI GAMING X 4GB-MSI B360M PRO-VD -KINGSTON HYPERX 8GB yanına monitör ekleyerek 4300 e alırsın.

Son düzenleme:
1525641995128.png
300 TL gibi bir rakam aşabilirim diyorsanız bu sistemi tavsiye ederim.Son derece güncel ve 1080p için ultradan aşağıya inmeyeceğiniz bir bilgisayar oldu. SSD 120 gb yaparak biraz avantaj sağlanabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı