4300 TL'ye GTX 1650S sistem nasıl?

Neye dayanarak yorum yapıyor sizin gibi insanlar inanın merak ediyorum. Uydur uydur söyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Testlere dayanarak!

Neye dayanarak yorum yapıyor sizin gibi insanlar inanın merak ediyorum. Uydur uydur söyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

%98 GPU kullanımı darboğaz mıdır? (Başka oyunlarda 88-97 arasında gidiyor, ayrıca neredeyse yazdım.)
--
%95 üstünde genel olarak ekran kartı kullanımı. Darboğaz bu mu yani?

Benchmarklara dayanarak yapıyoruz yorumları.

%98 GPU kullanımı darboğaz mıdır? (Başka oyunlarda 88-97 arasında gidiyor, ayrıca neredeyse yazdım.)
--
%95 üstünde genel olarak ekran kartı kullanımı. Darboğaz bu mu yani?

Benchmarklara dayanarak yapıyoruz yorumları.

Testte yüzde 100 olan CPU kullanımlarını görmüyorsunuz herhalde. Darboğazın ne olduğu hakkında da bilginiz olduğunu sanmıyorum. Bilip bilmeden alın testler diyorsunuz bir de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı