4330 TL'ye Sistem Toplama

BenQ GW2270H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD VA Monitör Fiyatı

AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 16MB Cache Soket AM4 Fiyatı

Adata SU800 128GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı

Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2666MHz Ram HX426C16FB2/8 Fiyatı

Phanteks Eclipse P300 Cam Kapaklı Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı

High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı

Toshiba P300 High Performance 3.5" Sata 3.0 1TB Sabit Disk Fiyatı

MSI B350M PRO-VD PLUS DDR4 3200(OC) AMD Soket AM4 mATX Fiyatı

MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX OCV1 4GB 128bit Fiyatı

Bu şekilde 4250 TL tuttu. En mantıklısı bu şekilde bence. İlerde ekran kartı değiştirirken sıkıntı yaşamazsınız. Tek yapmanız gereken ek olarak ilerde bellek eklemek yanına bir tane daha.

Son düzenleme:
Önerileriniz için Teşekkür ederim Böyle bir sistem topladım ve aldım Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :D
yarra yedik.png
ss.png

Ya reis burda hıcımı yırrttım önceden gelseydin keşke ya
Yani öneriyi veren arkadaş biraz araştırsaymış keşke :\
FreeSync Nedir ?
G-Sync Nedir ?
O kadar önemli deil. G-Sync pahalı. Boş ver.
Ne demek önemli değil ? Adam bu kart ile kullanamayacağı freesync için monitöre fazladan para verdi . G-Sync pahalı diyorsun da kullanamayacağı bir özellik için fazladan para vermesi doğru mu?

Son düzenleme:
FreeSync Nedir ?
G-Sync Nedir ?

Ne demek önemli değil ? Adam bu kart ile kullanamayacağı freesync için monitöre fazladan para verdi . G-Sync pahalı diyorsun da kullanamayacağı bir özellik için fazladan para vermesi doğru mu?

Ya reis o kadar anlamam da çok önemli birşeymi ya vallaha içimde uhte kaldı :(

Yukarıda belirtmiş olduğum videoları izlemeni tavsiye ederim. Önem görecelidir ben önem verdiğim için seni bilgilendirmek istedim.
AMD FreeSync Nedir
G-Sync Nedir ?

Hocam biliyorum sizi bana dizdiğiniz sistemi detaylı bir şekilde anlattınız zaten. Anlatımlarınızı göz önüne alarak böyle bir sistem topladım ama monitörde faka bastım anlaşılan. Şimdi hocam az çok anladım bunu FreeSync'i kullanabilmem için ne yapmam lazım başındaki AMD ibaresi ne anlama geliyor ekran kartımı ?

1050 TI'da G-SYNC var, temelli boşvermeyin :).
FreeSync Nedir ?
G-Sync Nedir ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı