4330 TL'ye Sistem Toplama

Önerdiğim sistemle alakası olmayan bir sistemi sipariş etmişsiniz. O sistemi kesinlikle önermezdim. Hayırlı olsun.
Hocam önerdiğiniz sistemler güzeldi ama çok pahalıydı ideal geldi bu sistem genede çok teşekkür ederim :)
Kullandığın .png dosya adlarından ve gsync muhabbetinden anladığım kadarıyla harbiden de yemişsin ama hayırlı olsun yine de. :)
Hocam para yönünden yazdım onu 😂 yoksa sistem iyi yani ileriye dönük durumumu toplarım bi ssd ekler bide bi 8 gb ram daha alırım tamamdır :)

Ryzen 3lü 1050ti lı orta seviye toplamak yerine neden gtx 1060 ve i5 tercih etmedin?
Başkan limitim monitorde dahil 4000 tl idi. O dediğiniz sistem monitorle 4600 falan çıkıyordu hatta daha fazla diyebilirim. AMD seçmemim nedeni ileriye dönük yeni nesil işlemci çıkarsa anakart masrafıf olmadan İntele oranla daha uyguna almam ve çekirdek olarak fazla olması.

Benim sistemime yakın olmuş hayırlı günlerde kullan. Olmuşla ölmüşe çare yok.:)
Bende aceleyle aldım bazı pişmanlıklarımı dile getireyim.

Ryzen 3 1300x; MSI GTX1060 6gb gaming x plus PUBG darboğaz yapıyor takılmalar meydana geliyor. OC yapmak lazım o zamanda soğutucu ihtiyacı var. Keşke 200 300 tl verip R5 1600 / 1600x alsaydım diyorum. Elimdekini satabilirsem geçiş yapıcam.:)
Monitör olarak ilk olarak eski 18" monitörümü kullandım sonra onu sattım ve eski ekran kartımı satıp, 2. el bir AOC 24" 2ms bir tanıdığımdan monitör aldım. Monitör takip etmeye başladım ve itopyadan indirimde 880tl ye AOC 144 hz 1 ms aldım. (Diğer monitörü hala satmaya çalışıyorum 20-25 gün oldu.)
Ocak ayına kadar sürekli(10-12 senedir) HDD kullanan biri olarak SSD harika fark yaratıyor kesinlikle ileride almanı tavsiye ederim. Diğer bir pişmanlığımda 120GB almıştım oyunlar ve W10 yetmiyor... Dün tekrar 120GB aldım ve bugün montaj yapacağım. Alırken kesinlikle takip et indirim zamanı 240Gb 250-280 tl arasında bir fiyata alırsın.

Ayrıca genelde hesaba katılmayan şeyler var. Sistem kuruyoruz ve ciddi paralar veriliyor (dolardan dolayı) kaliteli oyun için klavye mouse kulaklık çok önemli bence bunlarda sistem toplamalarında herkes hesaba katmalı. En önemlisi kulaklık.
ortalama birşey alsak şuanda 500-800 arası tutuyor bu dediklerim.

Tekrardan hayırlı günlerde kullanmanı dilerim...

Benim sistemime yakın olmuş hayırlı günlerde kullan. Olmuşla ölmüşe çare yok.:)
Bende aceleyle aldım bazı pişmanlıklarımı dile getireyim.

Ryzen 3 1300x; MSI GTX1060 6gb gaming x plus PUBG darboğaz yapıyor takılmalar meydana geliyor. OC yapmak lazım o zamanda soğutucu ihtiyacı var. Keşke 200 300 tl verip R5 1600 / 1600x alsaydım diyorum. Elimdekini satabilirsem geçiş yapıcam.:)
Monitör olarak ilk olarak eski 18" monitörümü kullandım sonra onu sattım ve eski ekran kartımı satıp, 2. el bir AOC 24" 2ms bir tanıdığımdan monitör aldım. Monitör takip etmeye başladım ve itopyadan indirimde 880tl ye AOC 144 hz 1 ms aldım. (Diğer monitörü hala satmaya çalışıyorum 20-25 gün oldu.)
Ocak ayına kadar sürekli(10-12 senedir) HDD kullanan biri olarak SSD harika fark yaratıyor kesinlikle ileride almanı tavsiye ederim. Diğer bir pişmanlığımda 120GB almıştım oyunlar ve W10 yetmiyor... Dün tekrar 120GB aldım ve bugün montaj yapacağım. Alırken kesinlikle takip et indirim zamanı 240Gb 250-280 tl arasında bir fiyata alırsın.

Ayrıca genelde hesaba katılmayan şeyler var. Sistem kuruyoruz ve ciddi paralar veriliyor (dolardan dolayı) kaliteli oyun için klavye mouse kulaklık çok önemli bence bunlarda sistem toplamalarında herkes hesaba katmalı. En önemlisi kulaklık.
ortalama birşey alsak şuanda 500-800 arası tutuyor bu dediklerim.

Tekrardan hayırlı günlerde kullanmanı dilerim...

Anlaşıldı ileriye dönük eklenecekler listesi şöyle 8 gb ram, SSD, Ryzen 5 1600, 1 TB HDD :)
Yazınızın en son kısmına katılıyorum. Kulaklık bunu aldım bugün geldi :)
kulaklık.png

Mouse ve Klavye olarakta bunları aldım :)
Adsız.png

İlginiz ve bilginiz için çok teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı