SON İ3 BÜKÜCÜ
Hectopat
S2H yerine V2 olan modelini al: Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
LPX RAM alma, onun yerine: Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kasa rezalet, onun yerine: Zalman N2 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
RGB kasa gerekli değilse: Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP AHBC olan serisini önermiyorum. Onun yerine Hydro k çok daha iyi bir tercih;
LPX ramlerin çipleri sorunlu, XMP açarken bile sorun çıkarıyor.Neden benim RAM olmaz?
Anakart V2 çıktığını bilmiyordum.
PSU evet o da olabilir.
Kasadan anlamam.
Ben almayacağım ki tavsiye yaptım.
LPX RAM'lerin çipleri sorunlu, XMP açarken bile sorun çıkarıyor.
Aynı fiyata daha eski bir anakart kullanmak olmamış,
Kasadan anlamıyorsanız önermeyin malzeme kalitesi berbat ötesi,
İnsanları yanlış tavsiyelerle yönlendirmek hoş değil, bilgili olmadığınız bir konuda tavsiye yapmayın.
Çok ağır konuşmuşsunuz beni üzdü.
Niye öyle diyorsunuz beyfendi. Alındım, gücendim (Deep Turkish Web) - YouTube
O anakart daha yeni çıkmış bilmemem normal değil mi?
Corsair mı sıkıntılı Adata mı?
Benim bilgisiz olduğumu nereden biliyorsunuz?
Sadece birkaç eksik bilgim var bu kadar.
Benden çok çok daha kötüleri var.
Bu konuyu açmamış olsaydım, bir şey öğrenmemiş olup daha da yanlışa davam edecektim bir de siz RAM önerin bakalım. Neo Forza çok dandik.
Hahahaha kahkaha şelalesi. Daha önerdiğiniz ram'in modelini bilmiyorsunuz.Çok ağır konuşmuşsunuz beni üzdü.
Niye öyle diyorsunuz beyfendi. Alındım, gücendim (Deep Turkish Web) - YouTube
O anakart daha yeni çıkmış bilmemem normal değil mi?
Corsair mı sıkıntılı Adata mı?
Benim bilgisiz olduğumu nereden biliyorsunuz?
Sadece birkaç eksik bilgim var bu kadar.
Benden çok çok daha kötüleri var.
Bu konuyu açmamış olsaydım, bir şey öğrenmemiş olup daha da yanlışa davam edecektim bir de siz RAM önerin bakalım. Neo Forza çok dandik.
Hahahaha kahkaha şelalesi. Daha önerdiğiniz RAM'in modelini bilmiyorsunuz.
Ayrıca bilgisizsiniz demedim, bilgili olmadığınız bir konuda yorum yapmayın dedim, sanırım okuduğunuzu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Eksik bilgilerinizi konu açarak değil, araştırarak öğrenmeniz lazım. Yaklaşık 2 yıldır bu foruma üyeyim. Bir defa bile emin olmadığım bir konuda yorum yapmadım, insanları yanlış yönlendirmedim. Bir de hazırladığınız kötü sistemi imzanıza eklemişsiniz, şaka gibi.
Neo Forza'nın dandikliği hakkında bir kaynak gösterin bakalım da biz de görelim dandikliğini.
Yorumlarına bakın. Adata'ya göre işçiliği kötüymüş.
İmzama eklememde ne sıkıntı var?
Kalsın alacak olan alır sizin sayenizde.
Hatalar olmasa bence 3300 liraya indirimsiz rahat alınır.
Derslerime daha fazla çalışmalıyım hatalarım var, olmasa var ya biz bu işi yapıyoruz.
Hocam affedin bir daha olmaz.
Çalışmadığım yerden geldi ve sınav zordu.
3000'e sistem toplayan kalmadı hocam.
Hahahaha kahkaha şelalesi. Daha önerdiğiniz RAM'in modelini bilmiyorsunuz.
Ayrıca bilgisizsiniz demedim, bilgili olmadığınız bir konuda yorum yapmayın dedim, sanırım okuduğunuzu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Eksik bilgilerinizi konu açarak değil, araştırarak öğrenmeniz lazım. Yaklaşık 2 yıldır bu foruma üyeyim. Bir defa bile emin olmadığım bir konuda yorum yapmadım, insanları yanlış yönlendirmedim. Bir de hazırladığınız kötü sistemi imzanıza eklemişsiniz, şaka gibi.
Neo Forza'nın dandikliği hakkında bir kaynak gösterin bakalım da biz de görelim dandikliğini.
Dostum o zaman kronik sorunlu donanımları çıkartıp sorunlu olmayanları koy.