436 puanla 452 ile alan fen lisesine girilir mi?

681644

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, size sorum şu normalde 452 ile alan fen lisesine gitmek istiyorum 1.nakilde başvuru yapmadım 1. nakilde 2 kontenjan kalmış ve 444 puanla almış 2. nakilde 1 kontenjan kalmış gözüküyor sadece 1 kişi girmiş ve benim 436 puanım var sizce girebilir miyim? Veya ihtimali yaklaşık yüzde kaçtır?

Merhaba, size sorum şu normalde 452 ile alan fen lisesine gitmek istiyorum 1.nakilde başvuru yapmadım 1. nakilde 2 kontenjan kalmış ve 444 puanla almış 2. nakilde 1 kontenjan kalmış gözüküyor sadece 1 kişi girmiş ve benim 436 puanım var sizce girebilir miyim? Veya ihtimali yaklaşık yüzde kaçtır?

Hocam buna % veremezsiniz belki başvuran yoktur, siz başvurun derim kabul olma olasılığı var.

Hesaplamak zor, çünkü bu birçok faktöre bağlı. Ancak, mevcut durumu göz önünde bulundurarak bir tahminde bulunabiliriz:

kontenjan: 2. nakilde sadece 1 kontenjan kalmış ve 1 kişi başvurmuş. Bu durumda, kontenjan dolmuş olabilir.

puan: İlk nakilde 444 puanla öğrenci almış. Sizin puanınız 436, bu da biraz düşük kalıyor.

Bu bilgiler ışığında, yerleşme ihtimaliniz oldukça düşük görünüyor. Yüzde olarak ifade etmek gerekirse, %10'un altında bir ihtimal olabilir. Ancak, kesin bir oran vermek zor çünkü diğer başvuruların durumu ve kontenjan değişiklikleri gibi faktörler de etkili olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı