Xitana
Centipat
- Makaleler
- 2
Hocam bence de bu fiyata imkansız bulmak.
Bir iş var gibi geliyor ama fiyatı acayip iyi.
Hocam bence de bu fiyata imkansız bulmak.
aynen bu fiyata 4060 satan yerler gördüm bide 16gblık kart koymuşlarBir iş var gibi geliyor ama fiyatı acayip iyi.
Arkadaşlar, Ağustos ayının sonuna doğru bir sistem almayı planlıyorum ama işlemci konusunda kararsız kaldım. 43K bütçem var ve daha fazla artıramıyorum. İncehesap'ta güzel sistemler gördüm, hatta almayı düşündüğüm bir sistem de var ama değip değmeyeceğinden emin değilim.
Sistem ismini de belirtmek istedim: Hero XT pbm.
Bu bütçede genelde i5 14400F, Ryzen 5 7600 veya Ryzen 5 7500F öneriliyor. Sizce fiyat/performans açısından hangisi daha mantıklı olur?
Bir de ekran kartını değiştirmek istemiyorum, çünkü RTX 5060 Ti 16 GB modelinde karar kıldım. İleriye dönük olsun istiyorum ve 16 GB ekran kartı bana daha mantıklı geliyor.
8 GB rahatlıkla yeterli olacaktır 16 GB para israfı 4070 falan al daha iyi performanslı olur en azından.
Aynen 1080P'de bile 10 GB VRAM çeken oyunlar var.
Optimizasyon özürlüsü oyunları oynamayın hangi oyunlar 1080p 10 GB VRAM kullanıyor.
Örnek olarak PC alınca TLOU 2 oynamayacak mı? İleride 2kya geçmek istemeyecek mi? 8 GB VRAM devri bitti, özellikle bu bütçede saçma öneri.
Biraz araştır 8 GB rahatlıkla yeterlidir bütçesi kısıtlı biri için 5060 Ti yerine 4070 daha mantıklı olacaktır.
Gene de 4070 daha kötü? 5060 Ti'ın teknolojisi daha iyi, üstelik VRAM'i de daha fazla bu bütçede 4000 serisi bir kart almak saçmalık.
Hocam ayıp olmazsa biz bu kartı uygulamalar-oyunlar dışında başka nerede kullanacağız? Boşta mining mi yaptıracaksın?Teknoloji farkı sadece uygulamalarda fark edecektir .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.