44.18 Mbps internet hızına göre 1,8 MB/sn indirme hızı normal mi?

Ben verilen cevapların birçoğunu saçma buldum. Adamın internette belli bir hız sınırının üstüne çıkma gibi bir problemi yok ki. Öyle olsa hız testinde 44 MBit/sn almazdı zaten. Belki indirmeye çalıştığın dosyanın sunucusu o dosya için hız limiti koymuştur. Başka yerlerden başka dosyalar indirmeyi dene, en garantisi torrent ile indirme yapmayı dene. Bir de bu hız testini yaptığın cihazla 1,8 MB/Sn hızla indirme yaptığın cihaz aynı cihaz mı?
 
44.18 Mbps internet hızına göre 1,8 MB/sn indirme hızı normal mi? Normal değil ise bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hocam Steam'de hem indiriyor hem de diske yazıyor eğer diskiniz yavaşsa Steam diskin indirmesini bekler yani indirme hızı yavaş olur. Chrome'dan bir şey deneyin aynı sonucu alırsanız iletişime geçin
 
Sinyallerinde sıkıntı var büyük ihtimal 4-5 MB arası hız alman lazım normalde.
 
Epic kullanıyorsanız oradan da indirme yapmayı deneyin bence orada sorun olmazsa Steam'de bir sıkıntı var demektir. Eğer Epic'te sıkıntı olmazsa Steam'de indirme bölgesini kontrol edin.

Hocam Epic Games'de indirme hatası var normalde her platformda 5 MB inerken Epic Games'de indirme hızı sürekli 0 Kbps'e düşüyor.
 
Ben verilen cevapların birçoğunu saçma buldum. Adamın internette belli bir hız sınırının üstüne çıkma gibi bir problemi yok ki. Öyle olsa hız testinde 44 MBit/sn almazdı zaten. Belki indirmeye çalıştığın dosyanın sunucusu o dosya için hız limiti koymuştur. Başka yerlerden başka dosyalar indirmeyi dene, en garantisi Torrent ile indirme yapmayı dene. Bir de bu hız testini yaptığın cihazla 1,8 MB/Sn hızla indirme yaptığın cihaz aynı cihaz mı?

Evet hız testini yaptığım cihazla indirme aynı cihaz.
 
Pingim ilk defa bu kadar düşük Benim çoğu zaman indirime hızım internet hızımdan fazla oluyor :(
IMG_20220423_032742.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı