Çözüldü 44 ile başlayan numaralar nereye şikayet edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rektepat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt
Arkadaşlar bana anneme sürekli 44 ile başlayan numaralardan mesaj gelir. Engelliyorum yine geliyor, artık uğraşmaktan bıktım. Nerelere şikayet edebilirim?

Çözüm
Android telefonlarda altta telefon ikonunu tıklayın, birisine telefon edecekmişsiniz gibi. Açılan sayfada son görüşmelerinizin yanı sıra en üstte "kişilerde arayın" bölününü yanında en üst sağda üç noktayı tıklayıp açın. Ayarları açın. Listede " engellenen numaraları" açın. O sayfada engellediğiniz bütün numaralar görünür. En üstte " bilinmeyen numaralar" vardır, aktif hala getirirseniz. Bilinmeyen numaralardan gelen aramalar otomatik olarak engellenir. iOS telefonlarda ise Apple Store'den begone indirin. Ayarlarda telefon ikonunu bulup açın. Begone kutularını işaretleyin, geçmiş olsun!
Android telefonlarda altta telefon ikonunu tıklayın, birisine telefon edecekmişsiniz gibi. Açılan sayfada son görüşmelerinizin yanı sıra en üstte "kişilerde arayın" bölününü yanında en üst sağda üç noktayı tıklayıp açın. Ayarları açın. Listede " engellenen numaraları" açın. O sayfada engellediğiniz bütün numaralar görünür. En üstte " bilinmeyen numaralar" vardır, aktif hala getirirseniz. Bilinmeyen numaralardan gelen aramalar otomatik olarak engellenir. iOS telefonlarda ise Apple Store'den begone indirin. Ayarlarda telefon ikonunu bulup açın. Begone kutularını işaretleyin, geçmiş olsun!

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Sağ olun 2 sene sonra yardım ettiğiniz için.

Şikayet etseniz de değişen bir şey olmaz bu arada. Farklı numaradan mesaj göndermeye devam ederler. En iyisi umursamamak ya da üstteki arkadaşın gönderdiği yöntemle onları engellemek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı